Neler Yeni

Turkcell superonline sinirlendim

ÖrdekAbi

80+ Silver
selamlar arkadaşlar uzun zamandır superonline 30 mb lik bi paket kullanıyoruz sınırsız internet aylık 105 tl ödüyoruz gayet iyidi güzel kullanıyoruz sonra türkcell aradı dediki internet paketinize devam etcekmisiniz yoksa başka paket alırmıydınız size uygun fiyatlar fln dedi bizde dedik yok sağolun sonra dedilerki uzun zamandır üye oldugunuz için internet paketiniz 95 tl olacak ve size hediye tv plus gönderecegiz dediler eee bizde ne diyelim hem indirim hemde tv plus kabul ettik sonra adam geldi taktı fln adam taktıgı gün 30 mb olan internet hızımız 15mb lere upload 5 den de 1 e kadar düştü dedimki herhalde tv plus interneti sömürüyor sonra kablosunu söktüm herkesi internetten çıkardım bitek ben kaldım 20 mb hız verdi arkadaşlar anlamadık sebebi ne sizce paketimizi fln mı değiştirdiler aradık dedilerki kablolarınız fln zayıflamıştır modem eskimiştir fin dediler geçindirdiler napmamız lazım yoksa gidip paketimizimi değiştirdiler çok sinir oldum oyun fln 1.0mb hızla indiriyor napabiliriz

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
tamamen senin bilgisizliğinden dolayı oluşmuş bir problem olarak yorumladım, insan bir sorar bu paketin hızı kaç mbps diye

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamen senin bilgisizliğinden dolayı oluşmuş bir problem olarak yorumladım, insan bir sorar bu paketin hızı kaç mbps diye
paket değiştirecegiz demediler inidirm yapıp size tv plus hediye edecegiz dediler

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
selamlar arkadaşlar uzun zamandır superonline 30 mb lik bi paket kullanıyoruz sınırsız internet aylık 105 TL ödüyoruz gayet iyidi güzel kullanıyoruz sonra türkcell aradı dediki internet paketinize devam etcekmisiniz yoksa başka paket alırmıydınız size uygun fiyatlar fln dedi bizde dedik yok sağolun sonra dedilerki uzun zamandır üye oldugunuz için internet paketiniz 95 TL olacak ve size hediye tv plus gönderecegiz dediler eee bizde ne diyelim hem indirim hemde tv plus kabul ettik sonra adam geldi taktı fln adam taktıgı gün 30 mb olan internet hızımız 15mb lere upload 5 den de 1 e kadar düştü dedimki herhalde tv plus interneti sömürüyor sonra kablosunu söktüm herkesi internetten çıkardım bitek ben kaldım 20 mb hız verdi arkadaşlar anlamadık sebebi ne sizce paketimizi fln mı değiştirdiler aradık dedilerki kablolarınız fln zayıflamıştır modem eskimiştir fin dediler geçindirdiler napmamız lazım yoksa gidip paketimizimi değiştirdiler çok sinir oldum oyun fln 1.0mb hızla indiriyor napabiliriz
Büyük ihtimalle size düşük hız kilitlediler. Cidden bilgisini vermedilerse şikayet edebilirsiniz.

Emin olmak için paketin hızını kontrol edin derim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bir atasözü derki, ucuz etkin yahnisi olmaz o hesap diyebiliriz. Çeşitli manipulasyonlarla, internet hızlarının yerlerde olduğunu gizlemek için süslü püslü ilavelerle, abonelik kazandırma derdindeler tabii ki kaymağınıda çalışanlar yemekteler. Turknet'e geçtim 100mbit şakır şakır giriyor internete. fiber veya vdsl varsa çevrenizde taahhüt falanda yoksa eğer hemen operatörü değiştirmenizi nacizane tavsiye ederim.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
paket değiştirecegiz demediler inidirm yapıp size tv plus hediye edecegiz dediler
resim_2021-10-28_201759.png

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
dünden bugüne kablo mu eskir dürzü deseydin minimum pakete geçirmiştir seni onlar yada gündüz gece paketleri var üniversitede bende kullanıyordum türkcell superonline gündüzleri 20 akşam 23:00 dan sonra 100 mbit akıyordu öyle bi saçmalık ta olablr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir atasözü derki, ucuz etkin yahnisi olmaz o hesap diyebiliriz. Çeşitli manipulasyonlarla, internet hızlarının yerlerde olduğunu gizlemek için süslü püslü ilavelerle, abonelik kazandırma derdindeler tabii ki kaymağınıda çalışanlar yemekteler. Turknet'e geçtim 100mbit şakır şakır giriyor internete. fiber veya vdsl varsa çevrenizde taahhüt falanda yoksa eğer hemen operatörü değiştirmenizi nacizane tavsiye ederim.
aga nasıl değişsin yaslamışlardır şimdi ona 2 yıl tahaüütü 300 400 öpmeden bırakmazlar

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Türkiye de, operatörlerin taahhütname dayatmasını tamamen adaletsiz bulmaktayım. Resmen pranga vurmaktan başka bir şey değil. En azından Turknet bunu yapmamakta + olarak görmekteyim biraz feyz alsınlarda kendileride örnek alıp dayatmacılığı bıraksınlar.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Türkiye de, operatörlerin taahhütname dayatmasını tamamen adaletsiz bulmaktayım. Resmen pranga vurmaktan başka bir şey değil. En azından Turknet bunu yapmamakta + olarak görmekteyim biraz feyz alsınlarda kendileride örnek alıp dayatmacılığı bıraksınlar.
olur mu öyle şey tüketici haklı olur o zaman hakkını kullanır nasıl zengin edicez holding sahiplerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom