ÖrdekAbi
80+ Silver
selamlar arkadaşlar uzun zamandır superonline 30 mb lik bi paket kullanıyoruz sınırsız internet aylık 105 tl ödüyoruz gayet iyidi güzel kullanıyoruz sonra türkcell aradı dediki internet paketinize devam etcekmisiniz yoksa başka paket alırmıydınız size uygun fiyatlar fln dedi bizde dedik yok sağolun sonra dedilerki uzun zamandır üye oldugunuz için internet paketiniz 95 tl olacak ve size hediye tv plus gönderecegiz dediler eee bizde ne diyelim hem indirim hemde tv plus kabul ettik sonra adam geldi taktı fln adam taktıgı gün 30 mb olan internet hızımız 15mb lere upload 5 den de 1 e kadar düştü dedimki herhalde tv plus interneti sömürüyor sonra kablosunu söktüm herkesi internetten çıkardım bitek ben kaldım 20 mb hız verdi arkadaşlar anlamadık sebebi ne sizce paketimizi fln mı değiştirdiler aradık dedilerki kablolarınız fln zayıflamıştır modem eskimiştir fin dediler geçindirdiler napmamız lazım yoksa gidip paketimizimi değiştirdiler çok sinir oldum oyun fln 1.0mb hızla indiriyor napabiliriz