Turkcell Superonline Rezaleti Kullanmayın Kullandırtmayın

Burada asıl sorun yüklü miktarda faturayı ödemeden iptal talebi almayıp yüklü miktarda fatura kesilmeye devam edilmesi. Komşunun bildirmesi falan değil.
Kardeş bu konuları muhtemelen müşteri hizmetleri ile telefonda konuşuyorsun ama o adamlar kafasına göre iş yapamaz. Onların tamam x bey hemen kapatıyoruz vb vb bir yetkisi yok prosedürde ne varsa onu yaparlar. Bence mahkemeye verin bu işleri müşteri hizmetlerinden halledemezsiniz

Kardeş bu konuları muhtemelen müşteri hizmetleri ile telefonda konuşuyorsun ama o adamlar kafasına göre iş yapamaz. Onların tamam x bey hemen kapatıyoruz vb vb bir yetkisi yok prosedürde ne varsa onu yaparlar. Bence mahkemeye verin bu işleri müşteri hizmetlerinden halledemezsiniz

Mahkemeyle falan uğraşamam, mecburen ödeyip iptal ettireceğim ama bir daha Turkcell asla. Hem hizmet vermiyorlar, hem ödeyemeyince zorla fatura kesmeye devam ediyorlar iptal etmiyorlar. Aynı şeyi kablonette yaşamadım ama yaşamam da imkansız, bir kez 4 ay üst üste fatura ödemedim otomatik ödemedeydi kartı iptal ettirmiştim manual ödemediğim için de aklımdan çıkmış ne hız düştü ne kota bitti 4. ay aynı fiyattan ödedim hepsini devam ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,378
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri