Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Projeksiyon için alıcam ben bu cihazı ama internetten film izlerken pop up reklamlar yüzünden kasma yapar mı acaba bendeki projeksiyonun l1 lisansı var ama internetten bir şey izleyemiyorum izlerken donma kasma yapıyor bilgisi olan yazabilir mi
  2. S

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Ürünü aldığınız fiyat tutarını yazicaksin
  3. S

Konunun başında örneği var ordan konuya gidebilirsin
  4. S

Mesafeli satış sözleşmesi: Sözleşmenin ifası ve teslimat MADDE 16 – - Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı hallerde satıcı veya sağlayıcının bu durumu öğrendiği tarihten itibaren üç gün içinde tüketiciye yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile...
  5. S

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 5600 tekrar stokta!!

Param olsada ben alsammmm 1659616482 Amazon germany gönderici ekstra masraf çıkmaz
  6. S

https://forum.donanimarsivi.com/konu/klavuz-thh-basvurusu-nasil-yapilir-migros-kurbanlari-konuya-gelsin.583486/ burda konusu var
  7. S

Thh beni haklı buldu dava sonucunu vatana yolladı 15 günlük itiraz süresi vardı itiraz etmedi vatan bana teslim ettiler bu gün kartı
  8. S

Sen muhtemelen ekran kartını da alamadın hocam bana o zamanlar 5294 TL ye rx 6700 XT alamazsın muhtemelen diyordun bu gün kart elime ulaştı ama thh başvurusu sonucunda
  9. S

Arkadaşlar thh başvurusu için konu açaçağım demiştim buyur hocam konunun linki https://forum.donanimarsivi.com/konu/klavuz-thh-basvurusu-nasil-yapilir-migros-kurbanlari-konuya-gelsin.583486/
  10. S

Hocam bir şey dicem sen ne yapıyorsun bu firmalara 😂 3070 ti da vatandan sıkıntısız almıştın varsa bir taktiği bize de anlat be 😂
  11. S

Hocam müsait olursam direk konu açıcam şu an disardayim
  12. S

Bence formu nasıl dordugunla da alakalı olabilir tüketici hakları kanunundaki maddelerle destekleyip yazarsan senin bilinçli biri olduğunu fark edip gerekli işlemi yapıyorlar bakıyorlar ki bilinçli değilsin pek sümen altına gidiyor gibi
  13. S

Dostum ben vatanda ekran kartını 5300 TL ye aldım vatan o zamanlar 13 bin küsurdan satıyorlardı thh beni haklı buldu ama
  14. S

Arkadaşlar thh başvurun derim ben Mayıs ayında 6700 XT aldım vatandan piyasa fiyatı 13 bin iken 5300 TL yazmışlardı iptal ettiler sonra bende gittim thh başvurdum haklı buldular beni 15 günlük yasal itiraz zamanı dolduktan sonra ürün ellerinde yoktu temin edip bana yolladılar dün şu an kargoda 2...
  15. S

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5 L Fritöz (Tüketici Hakem Heyeti)

Ben satın alana kadar stok bitti ya şansa bak
  16. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bence 5700 x ve satılan rx 6800 lu kasanın fiyatı piyasaya göre gayet iyiydi ilgimi çeken onlar olduğu için diyorum pek göz atmadım şahsen ben 5700 x aldım 2 hafta olmadı 6100 TL den benim için üzücü bir durum 😀
  17. S

Çok iyi fiyata almışsın
  18. S

Bu geceki ürünler baya güzel gözüküyor yeni bilgisayar toplayan herkesi üzecek gibi yapılacak olan indirimler
  19. S

SON 30 DK ITOPYA Efsane Yaz Fırsatları

Alınır
  20. S

🔥İndirim 🔥 Tebilon da Kingstone KC3000 PCI-E 4.0 1TB 2445₺

Fiyat olarak güzel wd850 yi 1700 TL den satın almasam uzerdi aradaki fiyat farkı kurtarıyor
Top Bottom