Trendyol 210 TL'ye miband 6 ve 45tlye jbl c100si satmıştı neyseBu ürün en düşük 1 yıl önce 1200 civarına düşmüş biraz aklı olan bu zamanda bu ürünün 800 e satılmayacağını bilirdi bariz yanlış fiyatlandırma olduğu belli bunu bildiğim için kendimi bu ürünü almak için vaktimi bile harcamadım bir çok siparişim yanlış fiyatlandırmadan dolayı iptal edildi artık tecrübe kazandım
şuan thh şikayet ediyorum son 1 adım kaldıEmeğinize sağlık, siparişi iptal olan arkadaşların 10 dakikasını almaz. Bu kepazeliği affetmeyelim. Koskoca firmalar saatlerce vatandaşı yanıltıyor. Belki de parayı günlerde kullanacaklar.
Sen muhtemelen ekran kartını da alamadın hocam bana o zamanlar 5294 TL ye rx 6700 XT alamazsın muhtemelen diyordun bu gün kart elime ulaştı ama thh başvurusu sonucundaBu ürün en düşük 1 yıl önce 1200 civarına düşmüş biraz aklı olan bu zamanda bu ürünün 800 e satılmayacağını bilirdi bariz yanlış fiyatlandırma olduğu belli bunu bildiğim için kendimi bu ürünü almak için vaktimi bile harcamadım bir çok siparişim yanlış fiyatlandırmadan dolayı iptal edildi artık tecrübe kazandım
Ürünün fiyatı yanlış girilip stok var gibi gösterilmesinin suçlusu ben değilim? Forum kullanmayıp alan insanlarda tepkilidir merak etme.Arkadaşlar piyasa fiyatı 2k olan ürünü bir zahmet almayın 800 e.
Niye herkes bu kadar tepkili?
niye almayalım kanka 800tl az para mı gecenin bi vakti o 800tlyi bulmak için kaç takla attım haberin var mıArkadaşlar piyasa fiyatı 2k olan ürünü bir zahmet almayın 800 e.
Niye herkes bu kadar tepkili?
Xiaomi Mi Band 6 2021 de 256 TL ye satılmış JBL C100SI 45 TL ye satılmış en düşük bu indirimler ne zaman yapıldı?Trendyol 210 TL'ye miband 6 ve 45tlye jbl c100si satmıştı neyse
Xiaomi Mi Band 6 2021 de 256 TL ye satılmış JBL C100SI 45 TL ye satılmış en düşük bu indirimler ne zaman yapıldı?
Yok alamadım ama benim için daha iyi oldu alacağım karttan daha iyisine sahip oldum THH'ye başvuranlardan belki ilk kişi benimdir ama hala savunması geldi de bekliyor sonuç yok birde sen nasıl aldın THH kararının ekran görüntüsünü atar mısın? Vatan direk sıkıntı çıkarmadan verdi mi sana ekran kartını?Sen muhtemelen ekran kartını da alamadın hocam bana o zamanlar 5294 TL ye rx 6700 XT alamazsın muhtemelen diyordun bu gün kart elime ulaştı ama thh başvurusu sonucunda