no-name
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,329
Sizi donanım arşivinin yeni sıcak fırsatlar prensi ilan ediyorum gerçekten inanılmaz bir fırsattı çok sağolunnormalde gelen 2100tl ürüne göre daha uygun diyor
Sizi donanım arşivinin yeni sıcak fırsatlar prensi ilan ediyorum gerçekten inanılmaz bir fırsattı çok sağolunnormalde gelen 2100tl ürüne göre daha uygun diyor
Benimki de daha duruyor iptal etmediler ama iptal olacakToplu SMS gönderimi yapılıyor tek tek süreç akşamı bulur bütün siparişler iptal gibi benimkinde dahil bendeki iptal oldu
2 aldık zaten2 üründen fazla alınırsa iptal etme hakkına sahiptir diye yazıyor orada ben 2 tane aldım iptal olmadı daha
Sen söyleyince gördüm sisteme yanlış düşmüş2 üründen fazla alınırsa iptal etme hakkına sahiptir diye yazıyor orada ben 2 tane aldım iptal olmadı daha
Ek sipariş verdik siye öyle görünüyormuş. Toplam 2 adet aldık2 üründen fazla alınırsa iptal etme hakkına sahiptir diye yazıyor orada ben 2 tane aldım iptal olmadı daha
Kanka şuan seninki tamamen iptal mi oldu şimdi2 aldık zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen söyleyince gördüm sisteme yanlış düşmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek sipariş verdik siye öyle görünüyormuş. Toplam 2 adet aldık
Herkesin ürünü iptal edip 50₺ çek verceklermişKanka şuan seninki tamamen iptal mi oldu şimdi
kim dedi hocamHerkesin ürünü iptal edip 50₺ çek verceklermiş
M.hizmetlerikim dedi hocam
Emeğinize sağlık, siparişi iptal olan arkadaşların 10 dakikasını almaz. Bu kepazeliği affetmeyelim. Koskoca firmalar saatlerce vatandaşı yanıltıyor. Belki de parayı günlerde kullanacaklar.Arkadaşlar thh başvurusu için konu açaçağım demiştim
buyur hocam konunun linki
Rehber - (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.
Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi thh heyetine nasıl başvurulacağını bilemeyenlere hem nasıl başvuracaklarını anlatmak hemde kendi tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla sürecin nasıl olduğunu açıklamak beni bu konuya iten konu ise migrostaki xiaomi air fryer ürünündeki indirimi sözde...forum.donanimarsivi.com
Bu ürün için bariz yanlış fiyatlandırma vardır demek ne kadar mümkün? Ayrıca üslubunuza dikkat edin ne demek ‘biraz aklı olan bilirdi’. Bu forumda ne ürünlerin ne fiyatlardan satıldığına dair defalarca başlık açıldı. Biz ürünü 100-200 TL’ ye mi aldık. Migros’un çeyreği kurumsallığındaki firmalar böyle sözde hataları en geç 1-2 saat içerisinde gideriyorlar. Geceden sabah 8-9 a kadar bu satışları devam ettirdiler. Tüketici de gayet tabi ürünü satın aldı.Bu ürün en düşük 1 yıl önce 1200 civarına düşmüş biraz aklı olan bu zamanda bu ürünün 800 e satılmayacağını bilirdi bariz yanlış fiyatlandırma olduğu belli bunu bildiğim için kendimi bu ürünü almak için vaktimi bile harcamadım bir çok siparişim yanlış fiyatlandırmadan dolayı iptal edildi artık tecrübe kazandım
Kardeşim başıma çok defa geldi diyorum sen ne diyorsun ürünü 100-200 TL ye aldığına dair kanıtın varsa at çok fazla ürün sattıkları için hepsini takip edemiyorlar hatalı fiyat girdiklerini ürün satın alındıktan sonra fark ediyorlar gece çalışmadıkları için gündüz mesai başladığında fark ediyorlar ve iptal ediyorlar yani THH'ye başvursanız bile bir sonuç çıkmazBu ürün için bariz yanlış fiyatlandırma vardır demek ne kadar mümkün? Ayrıca üslubunuza dikkat edin ne demek ‘biraz aklı olan bilirdi’. Bu forumda ne ürünlerin ne fiyatlardan satıldığına dair defalarca başlık açıldı. Biz ürünü 100-200 TL’ ye mi aldık. Migros’un çeyreği kurumsallığındaki firmalar böyle sözde hataları en geç 1-2 saat içerisinde gideriyorlar. Geceden sabah 8-9 a kadar bu satışları devam ettirdiler. Tüketici de gayet tabi ürünü satın aldı.
Bu yanlış fiyatlandırma olayı çok fazla yapılmayı başlandı bence tepki amaçlı sosyal medyada yüksek aboneye sahip olan kişiler bu konu hakkında video çekmeli satıcılar biraz daha dikkatli olması gerekiyor fiyat girerkene şimdi herkes vaktini boşa harcamış oldu ben böyle bir hata olduğunu bildiğim için almadım istesem bende alırdım vaktim vardıBu ürün için bariz yanlış fiyatlandırma vardır demek ne kadar mümkün? Ayrıca üslubunuza dikkat edin ne demek ‘biraz aklı olan bilirdi’. Bu forumda ne ürünlerin ne fiyatlardan satıldığına dair defalarca başlık açıldı. Biz ürünü 100-200 TL’ ye mi aldık. Migros’un çeyreği kurumsallığındaki firmalar böyle sözde hataları en geç 1-2 saat içerisinde gideriyorlar. Geceden sabah 8-9 a kadar bu satışları devam ettirdiler. Tüketici de gayet tabi ürünü satın aldı.
Öncelikle yazdığımı okumamışsınız. Ben ürünü 100-200 TL’ye aldık demedim, 100-200 TL’ye mi aldık? dedim. Yorumunuzda nezaket dışı ifade var, kırıp dökmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz? Bu ürünün saat kaçta bu fiyattan satışa sunulduğunu bilmiyoruz. Gece çalışıp çalışmadıklarını da bilmiyoruz. Foruma gece düştü biz de yöneldik. Ancak siz her bilgiye sahipsiniz maşallah. Tecrübelerinizle bizi sık sık aydınlatın da yanlış işlere sapmayalım.Kardeşim başıma çok defa geldi diyorum sen ne diyorsun ürünü 100-200 TL ye aldığına dair kanıtın varsa at çok fazla ürün sattıkları için hepsini takip edemiyorlar hatalı fiyat girdiklerini ürün satın alındıktan sonra fark ediyorlar gece çalışmadıkları için gündüz mesai başladığında fark ediyorlar ve iptal ediyorlar yani THH'ye başvursanız bile bir sonuç çıkmaz