Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Toplu SMS gönderimi yapılıyor tek tek süreç akşamı bulur bütün siparişler iptal gibi benimkinde dahil bendeki iptal oldu
Benimki de daha duruyor iptal etmediler ama iptal olacak

GazzeliAtalay

80+ Bronze
2 üründen fazla alınırsa iptal etme hakkına sahiptir diye yazıyor orada ben 2 tane aldım iptal olmadı daha
2 aldık zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 üründen fazla alınırsa iptal etme hakkına sahiptir diye yazıyor orada ben 2 tane aldım iptal olmadı daha
Sen söyleyince gördüm sisteme yanlış düşmüş

Ek sipariş verdik siye öyle görünüyormuş. Toplam 2 adet aldık

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
2 aldık zaten

Sen söyleyince gördüm sisteme yanlış düşmüş

Ek sipariş verdik siye öyle görünüyormuş. Toplam 2 adet aldık
Kanka şuan seninki tamamen iptal mi oldu şimdi

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Bu ürün en düşük 1 yıl önce 1200 civarına düşmüş biraz aklı olan bu zamanda bu ürünün 800 e satılmayacağını bilirdi bariz yanlış fiyatlandırma olduğu belli bunu bildiğim için kendimi bu ürünü almak için vaktimi bile harcamadım bir çok siparişim yanlış fiyatlandırmadan dolayı iptal edildi artık tecrübe kazandım

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Arkadaşlar thh başvurusu için konu açaçağım demiştim

buyur hocam konunun linki
Emeğinize sağlık, siparişi iptal olan arkadaşların 10 dakikasını almaz. Bu kepazeliği affetmeyelim. Koskoca firmalar saatlerce vatandaşı yanıltıyor. Belki de parayı günlerde kullanacaklar. 😡

majorw0w

80+ Silver
Bu aralar ürünlerde yanlış fiyat girilme olayı arttı acaba neden ? Bakmadan mı yazılıyor bu kadar olacağını düşünmüyorum kimsenin vebaline girmek istemem ama...

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Bu ürün en düşük 1 yıl önce 1200 civarına düşmüş biraz aklı olan bu zamanda bu ürünün 800 e satılmayacağını bilirdi bariz yanlış fiyatlandırma olduğu belli bunu bildiğim için kendimi bu ürünü almak için vaktimi bile harcamadım bir çok siparişim yanlış fiyatlandırmadan dolayı iptal edildi artık tecrübe kazandım
Bu ürün için bariz yanlış fiyatlandırma vardır demek ne kadar mümkün? Ayrıca üslubunuza dikkat edin ne demek ‘biraz aklı olan bilirdi’. Bu forumda ne ürünlerin ne fiyatlardan satıldığına dair defalarca başlık açıldı. Biz ürünü 100-200 TL’ ye mi aldık. Migros’un çeyreği kurumsallığındaki firmalar böyle sözde hataları en geç 1-2 saat içerisinde gideriyorlar. Geceden sabah 8-9 a kadar bu satışları devam ettirdiler. Tüketici de gayet tabi ürünü satın aldı.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Bu ürün için bariz yanlış fiyatlandırma vardır demek ne kadar mümkün? Ayrıca üslubunuza dikkat edin ne demek ‘biraz aklı olan bilirdi’. Bu forumda ne ürünlerin ne fiyatlardan satıldığına dair defalarca başlık açıldı. Biz ürünü 100-200 TL’ ye mi aldık. Migros’un çeyreği kurumsallığındaki firmalar böyle sözde hataları en geç 1-2 saat içerisinde gideriyorlar. Geceden sabah 8-9 a kadar bu satışları devam ettirdiler. Tüketici de gayet tabi ürünü satın aldı.
Kardeşim başıma çok defa geldi diyorum sen ne diyorsun ürünü 100-200 TL ye aldığına dair kanıtın varsa at çok fazla ürün sattıkları için hepsini takip edemiyorlar hatalı fiyat girdiklerini ürün satın alındıktan sonra fark ediyorlar gece çalışmadıkları için gündüz mesai başladığında fark ediyorlar ve iptal ediyorlar yani THH'ye başvursanız bile bir sonuç çıkmaz

Bu yanlış fiyatlandırma olayı çok fazla yapılmayı başlandı bence tepki amaçlı sosyal medyada yüksek aboneye sahip olan kişiler bu konu hakkında video çekmeli satıcılar biraz daha dikkatli olması gerekiyor fiyat girerkene şimdi herkes vaktini boşa harcamış oldu ben böyle bir hata olduğunu bildiğim için almadım istesem bende alırdım vaktim vardı

Son düzenleme:

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Kardeşim başıma çok defa geldi diyorum sen ne diyorsun ürünü 100-200 TL ye aldığına dair kanıtın varsa at çok fazla ürün sattıkları için hepsini takip edemiyorlar hatalı fiyat girdiklerini ürün satın alındıktan sonra fark ediyorlar gece çalışmadıkları için gündüz mesai başladığında fark ediyorlar ve iptal ediyorlar yani THH'ye başvursanız bile bir sonuç çıkmaz
Öncelikle yazdığımı okumamışsınız. Ben ürünü 100-200 TL’ye aldık demedim, 100-200 TL’ye mi aldık? dedim. Yorumunuzda nezaket dışı ifade var, kırıp dökmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz? Bu ürünün saat kaçta bu fiyattan satışa sunulduğunu bilmiyoruz. Gece çalışıp çalışmadıklarını da bilmiyoruz. Foruma gece düştü biz de yöneldik. Ancak siz her bilgiye sahipsiniz maşallah. Tecrübelerinizle bizi sık sık aydınlatın da yanlış işlere sapmayalım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,175
Üyeler
160,042
Son üye
abtin8117
Top Bottom