Thh beni haklı buldu dava sonucunu vatana yolladı 15 günlük itiraz süresi vardı itiraz etmedi vatan bana teslim ettiler bu gün kartıYok alamadım ama benim için daha iyi oldu alacağım karttan daha iyisine sahip oldum THH'ye başvuranlardan belki ilk kişi benimdir ama hala savunması geldi de bekliyor sonuç yok birde sen nasıl aldın THH kararının ekran görüntüsünü atar mısın? Vatan direk sıkıntı çıkarmadan verdi mi sana ekran kartını?
Mi band 6 nın fiyatı iyiymiş ama geçmiş fiyatlara göre öyle bir uçurum yok ama bu fritöz de baya bir uçurum var şimdiki ve geçmiş fiyata göre
Hayırlı olsun benim aldığım kartın şimdiki fiyatı 17000 civarı bana da böyle bir karar çıkarsa alır forumdaki lere ufak bir karla satarım belki yada hiç uğraşmamThh beni haklı buldu dava sonucunu vatana yolladı 15 günlük itiraz süresi vardı itiraz etmedi vatan bana teslim ettiler bu gün kartı
https://forum.donanimarsivi.com/kon...pilir-migros-kurbanlari-konuya-gelsin.583486/ burda konusu varthyye basvuru yapanlar yazdıgı yazıyı atabilir mi
Dağıtıma çıkmadan iptal oluyorBenim daha iptal olmadı son 4 saat 10 dk heyecanla bekliyorum bakalım