Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
nk
Koskoca firma, 8 saat boyunca %62 indirim başlığı altında bir ürünü binlerce kişiye satıyor. Kimse kalkıp demiyor fiyatta hata var.
Şu anda para toplamış oldular o kadar. Kim bilir bilerek yapıldı.

E-Ticaret sitesi bu, yazılan fiyat, ödenen fiyat, alınan ürün diye bir şey var.

fiyatta hata olduğu bariz fakat yine de şansını deneyip almakta mantıksız bir durum yok
sonrasında ağlamanın ise manası yok

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
benimde iptal edildi ahdhalnflsz

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
bakın arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim ürün gelir gelmez çok önemli değil. Bunun bir fiyat hatası olduğuna inanandan şüphe ederim. Klavyeyi önünüze alın. ÜRÜNÜN FİYATI 2099. Hiçbir insan 2099 yerine 799 yazamaz. Bakın 1799 yerine 799 kabul edilebilir ama oradaki 20 yerine nasıl 7 yazabilirsin. Hangi akıl bunu mantıklı bulur. Bu bir reklam hilesidir. Ben THH başvurdum durumu da bildirdim firma bu hileyi yapabiliyorsa bende THH hakkımı ararım. Millet ap.tal değil bie üçkağıt döndüğü ortada. Kimse kusura bakmasın ama fiyatı yanlış girdik yalanına inanan insandan şüphe duyarım net.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
nk
Fiyat hatasının neden kaynaklandığını kanıtlamak zorundalar kanımca. Fiyat yanlış girilmiş olsa %62 indirim adı altında satışı yapılmazdı. He eğer ilgili kişi indirim oranını yanlış yazıp satışa sundu ise sorumlu biz değil ilgili kişidir. Herkes hakkını aramalı bence. Siz satın aldıysanız siz de arayın hakkınızı. Satın almadıysanız hakkını aramak isteyen istemlerin ümitlerini kırmayınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlara daha hoşgörülü yaklaşmanız daha iyi olur sanki. Yoksa bu kin ve nefretle bi yere varamazsınız.

okuduğunu anlama gibi bir problemin olduğu kesin

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
nk
bakın arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim ürün gelir gelmez çok önemli değil. Bunun bir fiyat hatası olduğuna inanandan şüphe ederim. Klavyeyi önünüze alın. ÜRÜNÜN FİYATI 2099. Hiçbir insan 2099 yerine 799 yazamaz. Bakın 1799 yerine 799 kabul edilebilir ama oradaki 20 yerine nasıl 7 yazabilirsin. Hangi akıl bunu mantıklı bulur. Bu bir reklam hilesidir. Ben THH başvurdum durumu da bildirdim firma bu hileyi yapabiliyorsa bende THH hakkımı ararım. Millet ap.tal değil bie üçkağıt döndüğü ortada. Kimse kusura bakmasın ama fiyatı yanlış girdik yalanına inanan insandan şüphe duyarım net.

1954 ten beri Türkiye de faaliyet gösteren bir firmanın reklam hilesi yapacağına inanmak ?
cidden farklı bir mental challenge

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
1954 ten beri Türkiye de faaliyet gösteren bir firmanın reklam hilesi yapacağına inanmak ?
cidden farklı bir mental challenge
evet. kaç yılında girdiğinin önemi yok. Fİyatı yanlış girdiğine inanıyorsun ama reklam hilesine inanmıyorsun ?

Silinsin

80+ Silver
bu forumda çok değişik insanlar var
şikayet etme yarışı başlamış inanılır gibi değil
sebepte 2k lık ürünü 800 TL ye aldığını sanıp gönderilmemesi
İnsanlar gayet haklı hocam böyle bir fiyat hatası olamaz hadi oldu sabaha kadar kimse mi farketmez gayet haklı bir isyan resmen bir çok üye kazandılar click baitten siteleri daha da öne çıktı falan filan bu resmen kasti duruyor ben başvurmadım ama başvuranlar sonuna kadar haklı.

batuu123

80+ Bronze
fiyat hatası diyenler şaka mı fiyat hatası demek ürünün normal fiyatının hatalı olması demek ürünün normal fiyatı zaten kampanya dahilinde 2.099tl yani hatalık bir durum yok ana ücreti değişse evet hatalı olabilirdi ama sen zaten indirimli ürüne ek indirim koymuşsun bu bir fiyat hatası değil indirimdir yanlışlıkla girilemez

Silinsin

80+ Silver
Mesafeli satış sözleşmesi:
Sözleşmenin ifası ve teslimat

MADDE 16 –
- Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı hallerde satıcı veya sağlayıcının bu durumu öğrendiği tarihten itibaren üç gün içinde tüketiciye yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile bildirmesi ve varsa teslimat masrafları da dâhil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri bildirim tarihinden itibaren en geç on dört gün içinde iade etmesi zorunludur. Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez.
Tüketici hakları kanunu
Satıştan kaçınma MADDE 6-
- Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.
6-)MADDE 54-
- Etiket, tarife ve fiyat listelerinde belirtilen fiyat ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır.

Dostum sende bunları okusaydın keşke sadece bir soru daha sormak istiyorum sözleşmedeki maddeler kanundan daha mı yüksekte tutuluyor
Bunu insanlara anlatamazsın hocam zaten stokta olmayan bir ürünü satmak suç yanlışım yok ise.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat hatası diyenler şaka mı fiyat hatası demek ürünün normal fiyatının hatalı olması demek ürünün normal fiyatı zaten kampanya dahilinde 2.099tl yani hatalık bir durum yok ana ücreti değişse evet hatalı olabilirdi ama sen zaten indirimli ürüne ek indirim koymuşsun bu bir fiyat hatası değil indirimdir yanlışlıkla girilemez
Zaten öyle panele gitsen baksan indirim için ek bölüm vardır yüzde 62 indirim diyor kaç yazacaktı da 62 yazmış 6 mı 2 mi :D

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
fiyatta hata olduğu bariz fakat yine de şansını deneyip almakta mantıksız bir durum yok
sonrasında ağlamanın ise manası yok
sonrasında ağlama falan ne? Üslubuna dikkat et, millet sevinip alıyor. Migros gibi büyük bir firma olduğu için şaşırmıyor. Komiksin

GodlyPain

80+ Bronze
THH açıklamasına ve uyuşmazlık tutarına ne yazdınız

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,935
Üyeler
164,584