kanka yolladılar şu an geldi mi?Yollarlar kanka bende alamadım ama alanlara yollarlar
kanka yolladılar şu an geldi mi?Yollarlar kanka bende alamadım ama alanlara yollarlar
Konu sizi ilgilendirmiyorsa girip konuya yorum yapmazsınız. Yaptığınız yorumlar sadece insanların ***** olduğunu söylemenizden başka bir şey değil. Toksit bir kişisiniz o konuda hemfikiriz. Ricam daha fazla boş yorum yapmayınız. İnsanlar birbirine yardımcı oluyor, sizin saçma bulduğunuz konu olsa dahi.
Umarım bu nefretini başka şeylerle atabilirsin. Spora yönelebilirsin mesela. Biraz mola..birincisi toksit değil TOKSİK bunda bi hemfikir olalım.
tekrar ediyorum okuduğunu anlayamama problemin çok net bu konunun üstüne gidip çözmen lazım en kısa zamanda çünkü bu düşünebilmeni de etkiliyor.
Yanar belki korkum şu bir kere benzer olay d&r' de olmuş d&r daha sonrasında dava açıp avukat paralarını falan almışMillet topluca THH başvursak başı yanmaz mı Migros 'un?
Hocam link verir misin bir saattir arıyorum bulamadım şu mesafeli satış sözleşmesi sayfasını.
Ürün:Arkadaşlar amazon da 1350tl acaba üstüne para ekleyip alsam mı yada hakem heyetine mi başvursam? https://www.amazon.com.tr/dp/B09B4316HZ/ref=cm_sw_r_apan_i_JS9XZ3JX1T96EJZ6WSK2
Eyvallah onu siz söyleyince fark ettim o zaman bende hakem heyetine gideceğimÜrün:
1.344,02 TL
Tahmini İthalat Ücreti Depozitosu:
590,85 TL
Toplam:
1.934,87 TL
50 lira çek almak için aramak mı gerek?Arayıp iptal sebebini öğrenebilir miyim diye sordum yanlış fiyat olmuş özür dileyip 50 lira çek tanımladılar.
Sanırım evet. Ben çek için aramamıştım sadece bilgi almak için aramıştım özür dileyip çek verdiler.50 lira çek almak için aramak mı gerek?