- En İyi Cevap
- 4
THH'ye başvurun.
Madem 799dan satabiliyor o zaman bana da satsın. Çalışanına satamadıysa da gidip migrosta geçerli çek versin 1300TLlik. Ben ürünü 0TLye almadım 800TLye aldımArkadaşlar konunun aslını yetkili birinden öğrendim ve bana aktardıklarını aynen aktarıyorum. Öncelikle ürünün fiyatı yanlış falan değilmiş. İndirim tutarı, yapılan indirim vs. tamamen gerçek ve yanlışlıkla girilen bir fiyat değil.
Migros kendi çalışanlarına özel olarak bu indirimi girmiş yani sözde migros çalışanları kendi şifreleri ile girdiğinde 799₺'den bu ürünü alabileceklerdi, müşteriler ise 2099₺'den alabilecekti. Fakat sistemde tutarı giren arkadaş sanırım aynı indirim kampanyasını tüm müşteriler için açmış bu sebeple bizler de aynı fiyattan alabildik. Yani fiyat değil indirimin uygulandığı kitle yanlış. Bence alanlar THH'ye başvursun, kaybedecek bir şey yok sonuçta.
İşte bu sebeplerden ötürü hakkımızı aramak en mantıklısı.Madem 799dan satabiliyor o zaman bana da satsın. Çalışanına satamadıysa da gidip migrosta geçerli çek versin 1300TLlik. Ben ürünü 0TLye almadım 800TLye aldım
Öncedende böyle bir durumla karşılaşmıştım Belge yetersizliğinden başvurum onaylanmadı fatura nosu yokTHH'ye başvurun.
Ben bilgi amaçlı müşteri hizmetlerini aradım bana çek vereceklerini söylediler bu başvuru yapmama engel olur mu?THHye başvurun ben başvurdum 2 ürün içinde.
Çeki kullanmayı düşünmüyorum ben bu sebeptenArkadaşlar bilgi için aradım aynı şeyleri söylediler mağduriyet için size çek göndericez dediler çek göndermeleri THH başvurumu engeller mi?
Bende peki örneğin hakem heyeti red verdi veya kabul etti bu durumda çeke ne yapacaksanız?Çeki kullanmayı düşünmüyorum ben bu sebepten
İtiraz ediceksinBende peki örneğin hakem heyeti red verdi veya kabul etti bu durumda çeke ne yapacaksanız?