❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Konu sizi ilgilendirmiyorsa girip konuya yorum yapmazsınız. Yaptığınız yorumlar sadece insanların ***** olduğunu söylemenizden başka bir şey değil. Toksit bir kişisiniz o konuda hemfikiriz. Ricam daha fazla boş yorum yapmayınız. İnsanlar birbirine yardımcı oluyor, sizin saçma bulduğunuz konu olsa dahi.

birincisi toksit değil TOKSİK bunda bi hemfikir olalım.
tekrar ediyorum okuduğunu anlayamama problemin çok net bu konunun üstüne gidip çözmen lazım en kısa zamanda çünkü bu düşünebilmeni de etkiliyor.

birincisi toksit değil TOKSİK bunda bi hemfikir olalım.
tekrar ediyorum okuduğunu anlayamama problemin çok net bu konunun üstüne gidip çözmen lazım en kısa zamanda çünkü bu düşünebilmeni de etkiliyor.
Umarım bu nefretini başka şeylerle atabilirsin. Spora yönelebilirsin mesela. Biraz mola..

Hocam link verir misin bir saattir arıyorum bulamadım şu mesafeli satış sözleşmesi sayfasını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir elektronik ürünü sepetine ekle ödeme adımına geç mesafeli satış sözleşmesi orada çıkıyor açıp okuyabilirsin.

Ekler

• asdasd.jpg
    asdasd.jpg
    114.5 KB · Hit: 143
Arayıp iptal sebebini öğrenebilir miyim diye sordum yanlış fiyat olmuş özür dileyip 50 lira çek tanımladılar.

Beyler tartışmaya gerek yok firma bizi mağdur edebiliyorsa bizde tüketici haklarına baivurabiliriz. Karar olumlu ya da olumsuz çıkar onu bilemem ama müşteri memnuniyeti diye bir kavram var. Fiyatı biz yanlış girdik pardon alın bu da paranız biraz eski usül ticarete giriyor. Bütün firmalar amazonu örnek almalı belki birşeyler öğrenirler. ben bir daha asla migros sanalmarket vs alışveriş yapmayacağım. marketede zorunda olursam gitmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar konunun aslını yetkili birinden öğrendim ve bana aktardıklarını aynen aktarıyorum. Öncelikle ürünün fiyatı yanlış falan değilmiş. İndirim tutarı, yapılan indirim vs. tamamen gerçek ve yanlışlıkla girilen bir fiyat değil.
Migros kendi çalışanlarına özel olarak bu indirimi girmiş yani sözde migros çalışanları kendi şifreleri ile girdiğinde 799₺'den bu ürünü alabileceklerdi, müşteriler ise 2099₺'den alabilecekti. Fakat sistemde tutarı giren arkadaş sanırım aynı indirim kampanyasını tüm müşteriler için açmış bu sebeple bizler de aynı fiyattan alabildik. Yani fiyat değil indirimin uygulandığı kitle yanlış. Bence alanlar THH'ye başvursun, kaybedecek bir şey yok sonuçta.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri