Arama sonuçları: *

1. stizzy

Telefon için duvar kağıdı önerisi

Şuan kullandığım sıktığı için böyle bir konu açtım dostlar.
  2. stizzy

Hangi Üniye Yerleştiniz?

*Bakmadan açtım konuyu kusura bakmayın dostlar* Dostlar ben bu sene girmemiş olsamda başkalarının nereye gittiğini görmek benide mutluve motive ediyor.
  3. stizzy

Kardeşimin Espor Takımına Girmesini İstiyorum.

TROL KONU DEĞİLDİR LÜTFEN BOŞ YAPACAKLAR YAZMASIN :) Merhaba dostlar, kardeşim 13 yaşında ve valorantta yeni gelen yeşilli rankta ve bu ranka tek başına çıktı (takımı yok anlamında). Bronz elodaki beni altın 2'ye kadar çıkarttı. Piyasadaki bildiğim takımlara yazdım ama pek takan olmadı tahmin...
  4. stizzy

Nasıl yabancı arkadaş edinebilirim?

Merhaba dostlar, direkt konuya gireyim. Geçen kuzenimle konuşurken hiç yabancı arkadaşın yok mu diye sordu, bende hayır dedim, nasıl yok vs diye gitti konuşma. Sonra düşündüm neden yok diye, bir sebep bulamadım sonra valoda(oynadığım tek bol konuşmalı oyun) deneyeyim dedim pek samimi kişiler...
  5. stizzy

Okul hayatımda ilerleyemiyorum.

Öncelikle bu konuyu eğitim kısmına açsam daha doğru olurdu ama daha fazla hit alması için buraya açtım. Merhaba dostlar, ben şuanda 11. sınıf dil öğrencisiyim 1. dönemin başında sayısaldaydım ama hiçbirşey yetiştiremediğim için yapasım gelmiyordu ve işler dahada kötüye gidiyordu bende 2. dönem...
  6. stizzy

Beyin Açan Kısa Podcast Önerisi

Merhaba dostlar, şu sıralar podcastlerle haşır neşir olmaya başladım böyle 15-20 dakikalık bilgi veren, ufuk açan podcast önerisi yapar mısınız. Spotify üzerinden olursa iyi olur. Ortamda satılacak bilgi, efe aydal mini podcast, bir nevi biyografi gibi podcastler tarzında. @Alexa @Furkan Karagülle
  7. stizzy

Delirmiş Gibi Hissediyorum

merhaba dostlar, 2 haftadır akıl sağlığımın yerinde olmadığından şüpheleniyorum. Herşeyi boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum, artık en sevdiğim aktiviteleri bile yapamaz oldum. 11. sınıfım yaklaşık 1 sene zamanım kaldı ama ben ne tyt ne ayt biliyorum. İçimde desr çalışma isteği var ama masanın...
  8. stizzy

Boğazlı Ayakkabı Önerisi

Merhaba dostlar, yakında ayakkabı alacağım ama boğazlı nasıl diyeyim basketbol ayakkabısı tarzında ayakkabılar çok hoşuma gidiyor. Bütçem 300 ama bi 50tl daha koyabilirim. Ve bu ayakkabı nasıldır?
  9. stizzy

Güncel! Köyümüzdeki Maden Sahası

Babaannemin yaptığı konuşma. İmza Kampanyası. Dağda yangın çıkmış dostlar bayağı büyük gözüküyor. Kimlerin işi azda olsa tahmin edebiliyoruz, ihmalde olabilir ama ben buna olanak vermiyorum, zaten şirket a*p yanlısı. Kalabalık olmasın diye fotoları yeni mesajlara attım buradan gidebilirsiniz...
  10. stizzy

DA Forum Hangi İşletim Sistemini Kullanıyor

Yeşil forumda gezerken karşıma çıktı ve bu konunun güncel versiyonunu yapayım dedim.
  11. stizzy

Kafamda Kurduğum Cümleleri Dökemiyorum

Merhabada dostlar, her gece yatınca hem ingilizce hem türkçe olarak kendi kendime konuşuyorum(içimden) ama okula gidince aklımdaki cümleleri vs ya söyleyemiyorum ya da kekelereyerek söylüyorum (kekeme değilim). Bunu nasıl yenebilirim. Ek olarak sizde de böyle bir sorun/hastalık her neyse var mı?
  12. stizzy

Konu açarken az düşünün

Dostlar şu konuları artık araştırarak veya kendiniz test edip açabilirisiniz, aklınızda bir soru var ise açın şu konuları. Mesela birisi şu şu pc kaç fps verir veya şu kulaklık nasıldır diyor, ya bazıları işlemciyi almıştır idarelik ekran kartı arar, yt'ye işlemci ve o idarelik ekran kartını...
  13. stizzy

Gayrimüslim birinin Allahına sövmek

Dostlar öncelikle konu başlığı komik olabilir. Olay dün arkadaşım arap erkekler ve twerk atan kadınların videosunu attı ve bende bunları gördükçe Allaha sövesim geliyor dinden çıkaracaklar dedim. O ise bunlar müslüman değil başka bir şey, sonra bi anda bunların Allahını bilmem neresinden şey...
  14. stizzy

Facebook gruplarındakiler çok mu biliyor?

Arada bir bakıyorum ama çoğu grup çok bilmiş dolu, mesela adam forum vs bilmiyor facebook grubuna şu şu kulaklık nasıldır yazıyor başka bir kişide çöp kullandım 2 hafta demeden bozuldu vs vs diyor ama o kulaklığın yorumları çoğunlukla iyi, bunun gibilerden çook fazla var ve bunları görünce...
  15. stizzy

Aşı ile alzheimer olunur mu?

Merhaba dostlar, biraz önce twitterda boş boş #'lere bakarken aşı olma türkiye diye bir # gördüm, gezerken birisi "her sabah düzenli yürüyüş yapan teyzem aşı olduktan sonra bacaklarım ağrıyor vs diyerek doktora gitti ve alzheimer teşhisi kondu" yazmış, sizcw bu gerçekten yaşanmış mıdır, bence...
  16. stizzy

Chrome dili değişmiyor

amcamdan ram istemek için almancaya çevirip amazon.de'den ram linki attım amcama sonra tekrar türkçeye çevirdim ama minecraft indireceğim(kendi sitesinden) ama almanca yazıyor her şey
  17. stizzy

Avrupaya gitmek için bir konu vardı

böyle bir konu vardı hatta bir vakıf mı ne idi onun sayesinde gidebiliyordun o vakıfın ismini söyleyebilecek var mı
  18. stizzy

Pc için bir uygulamaya şifre koyma

kardeşim pcnin başına geçince herşeye ***** ***** bağırıyor en çokda valorantta ölünce(ben oynamıyorum) buna ceza gibi bir şey vermek istiyorum bu yüzden aklıma telefonlardaki gibi uygulamalara şifre koyma geldi ama bunun için program bulamadım bildiğiniz varsa yazabilirsiniz, şimdiden teşekkürler
  19. stizzy

Omegle Amerika serverine girme

dün aklıma ingilizcemi geliştirmek için aklıma omegle geldi ama bir türlü eu yada us a bağlanamıyorum 2 tane vpn denedim olmadı yardımcı olur musunuz (şuan telefondan deniyorum akşam pcde de deneyeceğim) 1616061027 vpnlerin olmamasını söyle açıklayayım: vpn açık ve omeglede amerika seçili ama...
Top Bottom