Gayrimüslim birinin Allahına sövmek

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Dostlar öncelikle konu başlığı komik olabilir. Olay dün arkadaşım arap erkekler ve twerk atan kadınların videosunu attı ve bende bunları gördükçe Allaha sövesim geliyor dinden çıkaracaklar dedim. O ise bunlar müslüman değil başka bir şey, sonra bi anda bunların Allahını bilmem neresinden şey edeyim diye sövmeye başladı. Bu sorun olur mu? Valla yazarken kafam karıştı son cümleyi bende anlamadım.

Dostlar öncelikle konu başlığı komik olabilir. Olay dün arkadaşım arap erkekler ve twerk atan kadınların videosunu attı ve bende bunları gördükçe Allaha sövesim geliyor dinden çıkaracaklar dedim. O ise bunlar müslüman değil başka bir şey, sonra bi anda bunların Allahını bilmem neresinden şey edeyim diye sövmeye başladı. Bu sorun olur mu? Valla yazarken kafam karıştı son cümleyi bende anlamadım.
Sorun olur tabii ki.İnsanların inançlarına saygısızlık bu.

Neyi Allah'a saygısızlık anlamadım.
Hocam bu arabistanda yaşayanların çoğu müslüman ve bunlar gidip zina yapıyor, içki içiyor vs. bunlar Allaha saygısızlık değil mi?

İkiniz müslüman değilseniz vahim, muslumansaniz daha da vahim bir durum.

Şüphesiz ki imanı küfürle değişen kimseler, Allah’a hiçbir zarar veremezler. Onlar için can yakıcı bir azap vardır. (3/Âl-i İmran 177)

Hocam bu arabistanda yaşayanların çoğu müslüman ve bunlar gidip zina yapıyor, içki içiyor vs. bunlar Allaha saygısızlık değil mi?
Hocam herkes kendisinden sorumlu bu sizi ilgilendiren bir şey değil.Yaptıkları elbette öyle ancak onların saygısızlık yapması sizin de yapabileceğiniz anlamına gelmez.

Cehennet?

Dostum aynısını ben yaşadım bir kere. Saygısızlık bir kenara dinen bir sorun oluyor mu acaba?

Kitapları farklı yoksa onlarda bizim inandığımız Allaha inanıyor, tevrat degisik ama bazı yerlerinde Allahın zamanla degistigini ve herseyi bilmedigini soyluyor. Gene de sovme sen Allah Allah sonucta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,757
Üyeler
192,495
Son üye
turanalp23
Geri