Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Yardım DMarket Para Çekilebiliyor Mu ?

Merhaba Skini Mi Satacam Adam DMarkette Koymamı İstedi Dedi Parayı Çekebiliyorsun Gerçekten Çekebiliyor Muyum Baktığım Zaman Visa Mastercard Yok Sizce Ne Yapam ?
  2. F4IRFL4Y

Yardım CS 2 Bu Bıç 2600-2500 Arası Hızlıca Gider Mi ?

Elimde Bu Var Beyler Hızlıca Çıkartmak İstiyorum Steam Fiyatı 3300 Felan Bunu Satsam 2600-2500 Arası Sizce Hemen Satılır Mı ?
  3. F4IRFL4Y

Yardım Bu Bıçı 3 K'ya Satabilir Miyim

Elimde Bu Var Direksiyon Seti Alacam 3.8 K İken Baya İndirimle 3.3 K Ya Almıştım Şimdi Satmak İstiyorum Steam Fiyatı 3.4 K Felan Sizce 3 K'ya Satabilir Miyim ?
  4. F4IRFL4Y

Yardım Cs 2 Bu Bıçağı 2500'den Hemen Nasıl Satarım

Elimde Bu Var Steam Fiyatı 114 Dolar (3290 TL) Bunu 2500'den Hemen Satmak İstiyorum Ama Buffçılar Vb Daha Da Altını Veriyor Bunu İstediğim Fiyattan En Hızlı nasıl Okuturum
  5. F4IRFL4Y

CS 2 Takım Kurmak İstiyorum

Selam Arkadaşlar Cs 2 de Düzenli Premier Kasmaya Başladım Ama Düzgün Sabit Bir Ekibim Olmadığı İçin Bir Yükselip Bir Düşüyorum Bende Takım Kurmak İstiyorum Ama Bunu Ciddi Bir Şekilde Yapmak İstiyorum Çünkü İlerde Ücretsiz Sponsorlu Turnuva Organizasyonları Oluyor Onlara'da Katılmak İstiyorum Bu...
  6. F4IRFL4Y

İnceleme CS:GO Vs Valorant Türkiye'nin En Detaylı Karşılaştırması

Arkadaşlar Selamlar Size Bugün Türkiye'nin En Detaylı Karşılaştırmasını Göstereceğim Site Bana Ait Maalesef Google URL Doğrulamadığı İçin Siteyi Sadece Link Olarak Ziyaret Edebiliyorsunuz Aşağıya Linki Bırakıyorum İnceleyebilirsiniz Bu Arada İddaa Ediyorum Daha Detaylısı Var İse Siteyi...
  7. F4IRFL4Y

Rehber Apex Legends Yeni Başlayacaklar İçin Dev Öğretici Rehber

Battle royale oyunları arasında başı çeken yapımlardan biri olan Apex Legends, FPS ve hayatta kalma öğelerini tek bir oyunda harmanlayarak milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. Sıra dışı mekanikleri ve hiç bitmeyen aksiyonuyla oyuncuların gözüne girmeyi başaran Respawn Entertainment imzalı...
  8. F4IRFL4Y

Rehber CS GO - CS 2 MAP İNFO YERLERİ

Selam Dostlar Mağlum Cs 2 Geliyor Ve Oyuna Yeni Başlayacak Arkadaşlar İlla Olacaktır Bende Maplerin İnfo İsimlerini Paylaşmak İstedim Umarım Yararlı Olur 1 - Dust 2 2 - Mirage 3 - İnferno 4 - Nuke 5 - Overpass 6 - Vertigo 7 - Train 8 - Cache 9 - COBBLESTONE Umarım...
  9. F4IRFL4Y

Ranch Simulator İçin 2 Tane Arkadaş Arıyoruz

Selam Dostlar Uzun Süredir Alsam Mı Diyordum Ve En Sonunda Aldım En Yakın Dostumla 4 Saat Oynadık Ama Gereksiz Harcama Ve Bug'lar Yüzünden En Baştan Başlamak İstedik Dedik Madem Baştan Başlicaz 4 Kişi Oynayak Devamlı Oynicak Zaman Geçirmek İsteyen Arkadaşlar Varsa Konunun Altına Yazabilir Veya...
  10. F4IRFL4Y

Yardım Ranch Simulator Metal Yerleştiremiyom Yardım

Arkadaşlar 10x Metal Aldım Ama Yerleştiremiyorum Yardım foto : https://www.hizliresim.com/mmk6100
  11. F4IRFL4Y

Rehber CS GO GÜVEN FAKTÖRÜ YEŞİLE DÖNDÜRME/YÜKSELTME 2023

Merhaba Ben F4IRFL4Y Bugün Sizlere Güven Fakötrü Puanınızı Ve Karşınıza Hile Kullanan Bir Oyuncunun Gelmemesi İçin Alabileceğiniz Önlemleri Anlatacağım İlk Olarak Güven Faktörü Nedir Kısaca Onu Öğrenelim Güven Faktörü : Oyuncuları Güvenirliklerine Göre Puanlayan Ve Bunu Gizliden Gizliye...
  12. F4IRFL4Y

Rehber CS GO SİLVERDEN HIZLICA ÇIKMAK İÇİN 5 İPUCU

Merhaba Ben Cengiz F4IRFL4Y Elverdi Bugün Sizlere CS GO Da Nasıl Hılzlıca Silverden Çıkabileceğinizi Anlatacağım Selamlar Bundan 5 yıl Önce Oyuna Silver Olarak Başlayan Ve Bundan 2 Yıl Önce Global Elite Rankına Yükselen Tecrübeli Bir Oyuncu Olarak Bu Yükseliş Tecrübesinin İçerisinden Çekip...
  13. F4IRFL4Y

İnceleme CS GO VS VALORANT (TARAFSIZ İNCELEME SON NOKTA)

Merhabalar, Her iki oyunu fazlasıyla oynamış olup Valorant'ta neredeyse en yüksek rütbeye gelmiş bulunmakta olup CS:GO'da ise şu anda mevcut bulunan rekabetçi modunda kazanılan rütbeleri sonuna kadar tamamladım. 2015'ten beridir CS:GO oynuyorum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirimki "Prime...
  14. F4IRFL4Y

Rehber Cs Go Sizi Aim Canavarı Yapacak CFG

Arkadaşlar Merhaba Sizi Oyunda Geliştirecek Ve En İyi Şekilde Oynatacak CFG'mi Paylaşmak İstiyorum CFG LİNKİ VE FOTOĞRAFI EN AŞŞAĞIDA YER ALMAKTADIR AYRICA NASIL KURACAĞINIZIDA AŞŞAĞIDA YAZDIM REHBERİ BEĞENİRSENİZ CS GO RENK AYARLARI'DA NASIL YAPILIR BUNUN HAKKINDA YAZI YAZACAĞIM Bazı Notlar ...
Top Bottom