Babamı bilgisayar icin nasil ikna edebilirim?

Ben kendim almıştım.
Zamanında sigara her yerde serbest ti. İnternet Kafe'de bundan çok rahatsız olduğum için gittim kendim aldım.

Kimseye muhtaç olmayı sevmem. Hayatıma karırışılmasını da sevmem. Siz Maşallah ev kedisi gibisiniz. Sizden her eve bir tane lâzım.

habersiz çalış, okulun sonu yaklaştı zaten. ben her sene liseyi 29.5 gün ile bitirdim çalışıyordum. tabi yazılmadığı zamanda oluyordu idare ile aranı iyi tutarsan sorun olmaz.

Ben kendim almıştım.
Zamanında sigara her yerde serbest ti. İnternet Kafe'de bundan çok rahatsız olduğum için gittim kendim aldım.

Kimseye muhtaç olmayı sevmem. Hayatıma karırışılmasını da sevmem. Siz Maşallah ev kedisi gibisiniz. Sizden her eve bir tane lâzım.
Niye reis ailemiz bize bisey alinca ev kedisi mi oluyoruz bu nasil bi mantik

Beyler oncelikle 17 yasindayim calismak istiyorum ancak babam izin vermiyor benim emir almami istemiyor durumumuz da Allaha sukur iyi fakat konu bilgisayar olunca babam hic sicak bakmiyor bu yaza bilgisayarla girmek istiyorum ama babam basindan kalkmak diye korkuyor. Sizce nasil ikna edebilirim?
şimdi hemen sana kendi taktiğimi anlatıyorum

öncelikle karşına al pederhinyo veya pederinyo neyse işte
ilk kelime şu oguz alper oktem gibi bunu dedin ya bir afalliyacak ondan sonra hayırdır evlat diyecek sende hayıra bayır bir tabakta bize ayır diyeceksin bunu dedikten sonra aura artacak ve pederinyo nun gözünde aslan gibi evlat olarak gözükeceksin sonra diyecek hayırdır inşallah sende diyeceksin ki baba muratın selamı var o da dicek hangi murat sende diyeceksin tenceren ondan sonra kalkacak ve diyecek neden NEDEN sende diyeceksin kaplumbağa DEDEN bunu dedikten sonra peder düşüşe gecicek kredi kartını ödünç alacaksın sonra konu açıcaksın (hızlı olman gerekli) hemen arkadaşlar yardımcı olucak ve istediğin bilgisayarı alıcaksın pederinyo kendini toparladığında ise iş işten geçmiş olacak

bunları uygula 2 gün sonra kargo açılımı yaparsın gari
DİP NOT: işe yaramaz ise tekrar gel demekki sert kayaya tosladık farklı taktikler vericem

şimdi hemen sana kendi taktiğimi anlatıyorum

öncelikle karşına al pederhinyo veya pederinyo neyse işte
ilk kelime şu oguz alper oktem gibi bunu dedin ya bir afalliyacak ondan sonra hayırdır evlat diyecek sende hayıra bayır bir tabakta bize ayır diyeceksin bunu dedikten sonra aura artacak ve pederinyo nun gözünde aslan gibi evlat olarak gözükeceksin sonra diyecek hayırdır inşallah sende diyeceksin ki baba muratın selamı var o da dicek hangi murat sende diyeceksin tenceren ondan sonra kalkacak ve diyecek neden NEDEN sende diyeceksin kaplumbağa DEDEN bunu dedikten sonra peder düşüşe gecicek kredi kartını ödünç alacaksın sonra konu açıcaksın (hızlı olman gerekli) hemen arkadaşlar yardımcı olucak ve istediğin bilgisayarı alıcaksın pederinyo kendini toparladığında ise iş işten geçmiş olacak

bunları uygula 2 gün sonra kargo açılımı yaparsın gari
DİP NOT: işe yaramaz ise tekrar gel demekki sert kayaya tosladık farklı taktikler vericem
Kral ikna ettim suan da bilgisayar bakiyorum eyvallah yinede 😁

Sürekli almak istediğini belirtirsen daha da kötü düşünmeye başlar. Karşına bir kere al böyle böyle ben bilgisayar almak istiyorum de almama sebebini sor açıklamanı yap haklısın zaten.

Her türlü sıkılıyosun denendi onaylandı istersen 5090 ın olsun.
Sıkılmıyorsun. Denendi onaylandı. Oynadıkça oynayasım geliyor. Oyun indirdikçe indiresim geliyor PC'yi de 1.5 sene önce aldım hala oyun oynama isteğim tavanda. Kişisel düşünceleri genellemeyin lütfen teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,769
Üyeler
187,568
Son üye
GAMER.GEN.TR
Geri