OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 968
Beyler s.a yeni bir sürü haber var sizce Iphone modellere son olaylardan sonra zam gelir mi ?
Ne olayı ? Kur yeteri kadar yükselmedi. 40TL olması halinde zam kaçınılmazBeyler s.a yeni bir sürü haber var sizce Iphone modellere son olaylardan sonra zam gelir mi ?
Yok hocam Trump'ın açıklamalardan sonra bir sürü haber çıktı ya ondan diyorum.Ne olayı ? Kur yeteri kadar yükselmedi. 40TL olması halinde zam kaçınılmaz
Bu iPhone fiyatlarını etkilemezYok hocam Trump'ın açıklamalardan sonra bir sürü haber çıktı ya ondan diyorum.
? Neden her yerde öyle yazıyor ?Bu iPhone fiyatlarını etkilemez
Daha önce hiç etkilenmedi şimdi neden etkilensin ki? Türkiye de kur artışı iPhone fiyatlarının artmasına en çok neden olan etkendir? Neden her yerde öyle yazıyor ?
Şu an iPhone'ların üretim yerlerini değiştirme dedikoduları var , Trump'ın Apple'a eğer Amerikada üretmezsen vergi ödersin tavrı Apple'i ya üretimini taşımasına mecbur bırakacak ya da vergi ödemesine eğer vergi öderse bunu da fiyatlara yansıtır.Beyler s.a yeni bir sürü haber var sizce Iphone modellere son olaylardan sonra zam gelir mi ?