İphone 16 kamera butonu rahatsiz ediyor mu

hocam kodlara baktım problem yok onlarda ama sorun cıkacagını sanmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o devir ile masallah benımkı yarına 99a duser :D hocam tanıdıgımın 15 pro su var 190 devır mı ne saglık 95 mı ne bunun olayı nedır kuralı falan bende hemen gıtsın ıstemem pıl saglıgı
Şarj sınırını normalde 80 yapmanız öneriliyor ama 80 yapınca 1 gün götürmüyor eğer biraz yoğun kullanırsanız telefonu, böyle olunca günde 2 kere şarja takmak gerekiyor bu yüzden ben şarj sınırını 95 yaptım ve şarjı %20 nin altına düşürmemeye çalıştım böylelikle yoğun kullansam bile günde 1 kere şarja takmış oldum hatta bazen 2 günde 1 takıyorum. Ama en önemlisi telefonun ısınmaması gerekiyor telefon ısınırsa pile çok zarar veriyor en çok ona dikkat etmek gerekli. Bir de elinizden geldiğince gece şarjda bırakmamaya özen gösterin.

Şarj sınırını normalde 80 yapmanız öneriliyor ama 80 yapınca 1 gün götürmüyor eğer biraz yoğun kullanırsanız telefonu, böyle olunca günde 2 kere şarja takmak gerekiyor bu yüzden ben şarj sınırını 95 yaptım ve şarjı %20 nin altına düşürmemeye çalıştım böylelikle yoğun kullansam bile günde 1 kere şarja takmış oldum hatta bazen 2 günde 1 takıyorum. Ama en önemlisi telefonun ısınmaması gerekiyor telefon ısınırsa pile çok zarar veriyor en çok ona dikkat etmek gerekli. Bir de elinizden geldiğince gece şarjda bırakmamaya özen gösterin.
hocam dedıgınızın hepsı yapılır da gece bırakmama ısı zor gece bırakırım 1 gun ıcın ısımı gorur zaten

Hocam şarjımı 20’nin altına düşürmüyorum 25 30 gibi takıyorum doldurduğumda da 90 9585 aralığında çıkartıyorum sizce iyi midir

Yeni iphone alma düşüncem var ve bunların içerisinde iphone 16 var ve iphone 16yi tek sevmeme sebebim kamera butonu kılıfı takınca orası çıkıntı gibi kalıyor sizce rahatsız eder mi ?
Ben de o tuşu sevmiyorum, ama orijinal kılıfları kullanınca orada çıkıntı falan kalmıyor onu da belirteyim. Çakma kılıflarda uğraşmamak için orayı kapatmıyorlar.

Ben de o tuşu sevmiyorum, ama orijinal kılıfları kullanınca orada çıkıntı falan kalmıyor onu da belirteyim. Çakma kılıflarda uğraşmamak için orayı kapatmıyorlar.
Hocam vallahi çakma bir kılıfla kullanıyorum şu anlık rahatsız etmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,298
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri