Çözüldü✓ 9070xt 7800x3d sistemime öneri

Sistem:

İşlemci: r7 7800x3d

Ekran kartı: sapphire pulse 9070xt

Anakart: Msi b850 gamingplus wifi

Ram: https://www.gaming.gen.tr/urun/5710...dr5-siyah-ram-ld5bu016g-r6000gdla/?ref=akakce

Ssd: Kioxia Pro 1 TB

Kasa+psu: https://www.gaming.gen.tr/urun/6235...3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa/

Sıvı soğutucu: ???

Bu sistem önerebileceğiniz değişim var mı, birde sıvı soğutucu önerebilir misiniz 3-4K bandında. Çok teşekkürler
hocam thermalright ın modelleri olabilir stoklara geldiyse liqmaxflo 360 çok iyi olur sonra arctic 360 var trendyoldaydı sanırım ama bunun ebatları kalın kasaya sığmayabilir

hocam thermalright ın modelleri olabilir stoklara geldiyse liqmaxflo 360 çok iyi olur sonra arctic 360 var trendyoldaydı sanırım ama bunun ebatları kalın kasaya sığmayabilir
Hocam liqmaxflo sadece 420mm var malesef. Arctic 360tan kısıp mecbur psuyu alacağım. Ya thermalright frozen magic ya da sizin ekstra bir öneriniz var ise ona da bakabilieim. Kasa Zoko King yerine alternatif bulamadım.

Hocam liqmaxflo sadece 420mm var malesef. Arctic 360tan kısıp mecbur psuyu alacağım. Ya thermalright frozen magic ya da sizin ekstra bir öneriniz var ise ona da bakabilieim. Kasa Zoko King yerine alternatif bulamadım.
Hocam zoko iyidir dk431 den bahsediyorsunuz sanırım başka kasa vg16al önerebilirim fan kontrolcüsüde var kumandalı yine tavandan 360 sıvı soğutucu olarakta evet liqmax bitmiş theramlrightlarda geçerlidir

hocam akvaryuma benim içim sinmiyor ya normal kasalara göre hava akışı daha kötü oluyor birde boş kasaya ben bu kadar para vermem ama görünüş sizin için önemli ise yapıştırın zevkler ve renkler tartışılmaz birde sanırım gameline diye bir marka vardı bu tarz kasaları onlarada bakabiilirsiniz
Hocam teknik özellik olarak dizilen kasaya uygun, 360mm sıvı soğutmalı bir kasa olsun önemli değil görünüşü. Teknik özellik olaraknhangisi daha iyiyse onu alacağım 😅

Hocam teknik özellik olarak dizilen kasaya uygun, 360mm sıvı soğutmalı bir kasa olsun önemli değil görünüşü. Teknik özellik olaraknhangisi daha iyiyse onu alacağım 😅
hocam dediğim model iyidir dediğim gibi kumandalı fan hub var bence o modele yönelin derim o zaman

Kasa ve psu biraz tırt duruyor bu ramlerin cl değerlerine bakarsak hynix a die olabilir bakmadım varsayım yapıyorum 7800x3d de olsa phantom spiritle soğuyor 70 derecede duruyor sabit sıvı soğutma istiyorsanız biraz daha çıkıp Arctic III 360mm alabilirsiniz sadece tek sorun radyatör Kalınlığı çoğu radyatörün iki katı bu yüzden radyatör+fan desteğinizi öğrenin 75-80 bandında değilse başka bir modele bakabilirsiniz onun dışı güzel sistem ama kasa ve psu tırt gibi hocam iyi bir psu alsanız daha güzel olabilirmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xpg Lancer Rgb White AX5U6000C3016G-DCLARWH 32GB (2X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Gaming (Oyuncu) Ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300tl fazla verip bunu almak daha mantıklı bembeyaz sisteme siyah Ram yakışmamış 😁
Hocam zoko amiral kasaya sığar mı sizce arctic III

Hocam zoko amiral kasaya sığar mı sizce arctic III
Chatgpt zokonun 60-65 santim için üretildiğini ve Arctic in orijinal fanıyla 63mm olduğunu söylüyor takamazsınız büyük ihtimalle daha ince radyatörü modellere yönelmeniz gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri