Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB

Reaksiyon skoru
23
1700 soket işlemciye elimde olan bu sıvı soğutma uyar mı arkadaşlar bazı satıcılar 1700 soket die de yazmış ama açıklama kısmında yazmadığını da gördüm yardımcı olursanız sevinirim

Kendi sitesinden baktığımda desteklediğini görebiliyorum

Kendi sitesinden baktığımda desteklediğini görebiliyorum

Her hangi bir şekilde soket aparatı değiştirmeme gerek yok dimi öncesi de istel kullanıyordum yeni anakart işlemci aldım bendeki anakarttan çıkartıp diğerinin arkasına parçayı takıp termal macun sürüp vidaları sıkmam yeterli olacaktır öyleyse

Her hangi bir şekilde soket aparatı değiştirmeme gerek yok dimi öncesi de istel kullanıyordum yeni anakart işlemci aldım bendeki anakarttan çıkartıp diğerinin arkasına parçayı takıp termal macun sürüp vidaları sıkmam yeterli olacaktır öyleyse
Demek istediğiniz bu soğutucunun kutu içeriğinde bulunmayan farklı aparatlarsa, değiştirmeniz gerekebilir. Bu soğutucunun kutu içeriğinden çıkan LGA 1700 aparatları kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.

Demek istediğiniz bu soğutucunun kutu içeriğinde bulunmayan farklı aparatlarsa, değiştirmeniz gerekebilir. Bu soğutucunun kutu içeriğinden çıkan LGA 1700 aparatları kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.
Peki hocam 2 apart gelmiyor mu bi amd için bi intel için

Sitesinde yazan desteklediği tüm soketler için aparatları gelir.
Bende 2 apart geldi sadece denicem oturur inşallah başka yorumlarda oturduğunu okudum çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitesinde yazan desteklediği tüm soketler için aparatları gelir.
Kenarda gördüğünüz gibi inceleme halinde izliyorum sadece 2 soket çıkıyor biri amd biri intel için

Ekler

• Screenshot_20250526_103846_YouTube.webp
    Screenshot_20250526_103846_YouTube.webp
    63.8 KB · Hit: 4
Geri