İtopya 2.el ürünler mi satıyor

wQueX

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar bu sistemi alacağım CHEST / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Birkaç kişiye sorduğum zaman "Gigabyte ekran kartları kullanılmış şekilde satılıyor alma bence" deniliyor.
24 bin TL çok iyi fiyat.
Bu sistemin aynısını gamingen de 27 bin TL'ye buluyorum eğer 2. el muhabbetleri varsa direkt Gaming Gen'den alacağım.
onu diyen arkadaşının hiç bir şeyden haberi yok. saçmalamış resmen.

Arkadaşlar bu sistemi alacağım CHEST / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Birkaç kişiye sorduğum zaman "Gigabyte ekran kartları kullanılmış şekilde satılıyor alma bence" deniliyor.
24 bin TL çok iyi fiyat.
Bu sistemin aynısını gamingen de 27 bin TL'ye buluyorum eğer 2. el muhabbetleri varsa direkt Gaming Gen'den alacağım.
Alakası bile yok, itopyadan gigabyte 4060 almıştı kuzenim, fıstık gibi oynuyor şuan, kulaktan dolma bilgilere çok kafayi takma, itopya Türkiye de görüp görebileceğin en iyi bilgisayarcilardan top #3 derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle dedim 😂😂

bir sorun çıkmaz diyorsanız yarın satın alacağım o zaman
Alakası bile yok, itopyadan gigabyte 4060 almıştı kuzenim, fıstık gibi oynuyor şuan, kulaktan dolma bilgilere çok kafayi takma, itopya Türkiye de görüp görebileceğin en iyi bilgisayarcilardan top #3 derim

Bende öyle dedim 😂😂

hiç bir sorun çıkmaz demek olmaz. kargoyu açarken vido ile aç her yeri kontrol et ve pc dış görünüşünde sıkıntı yoksa. pc çalıştır ve parçaları test et. daha önce bir çok kişi sorun yaşamıştı bu benzeri konularda. sorun yaşamazsın diyenler Türkiye'de yaşadığını unutuyor bazen. :D

bir sorun çıkmaz diyorsanız yarın satın alacağım okr

24 bin TL çok iyi fiyat.
https://www.incehesap.com/lancea-tavsiye-sistem-fiyati-51853/ illa 4060 alcam diyorsan bir göz at buna

24 bin TL çok iyi fiyat.
Alırken Allah rızası için o işlemci fanını feğiş

Hocam sizin attığınız sistem am4 arkadaşınki am5. onun sisteminin önü açık hem ama4 artık ölü soket hemde 0 işlemcileri çok pahalı kesinlikle am5 alınmalı. Sizinkini önermiyorum

Alırken Allah rızası için o işlemci fanını feğiş

Hocam sizin attığınız sistem am4 arkadaşınki am5. onun sisteminin önü açık hem ama4 artık ölü soket hemde 0 işlemcileri çok pahalı kesinlikle am5 alınmalı. Sizinkini önermiyorum
tamam kral son karar senin yine

Geçmişte itopya’dan arctis 3 kulaklık aldım ve kullanılmış ürün göndermişlerdi. Arada sırada kullanılmış ürün gönderme huyları var maalesef, %25 civarı indirimli aldığımdan çok problem etmemiştim ama son alışverişim oldu.

Geçmişte itopya’dan arctis 3 kulaklık aldım ve kullanılmış ürün göndermişlerdi. Arada sırada kullanılmış ürün gönderme huyları var maalesef, %25 civarı indirimli aldığımdan çok problem etmemiştim ama son alışverişim oldu.
Ya çok kararsız kaldım sistemi yarın alacağım birde
İnternette az araştırma yaptım gigabyte ın bu ekran kartı çok sesli çalışıyormuş sıkıntıları varmış 500-1000tl verip full asuslu sistem almak daha cazip geliyor fakat bir taraftan da 1000tl altına hem kasa, kule tipi soğutucum oluyor çok kararsızım

Kimse de uyarmamış psu dandik çıkar diye.

emin misin kullanılmış olduğuna kulaklıkta iade alınmıyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri