❌İndirim Bitti! ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB 30.942 TL

yüzde 50 fark yok yüzde 120 fark var yeni nesil oyunlarda zorunlu rt var 9070xt nin rt performansı 5070 ile aynı üstüne fsr 4.0 ve redstone sadece 9000 özel o yüzden fark yüzde 120 den fazla
redstone nedir hocam tam olarak

yüzde 50 fark yok yüzde 120 fark var yeni nesil oyunlarda zorunlu rt var 9070xt nin rt performansı 5070 ile aynı üstüne fsr 4.0 ve redstone sadece 9000 özel o yüzden fark yüzde 120 den fazla
Çok doğru yorum o yüzden 9xxx serisini diğer AMD kartlar ile karşılaştırırken artık RT performansı da önemli yeni oyunlarda doğrudan entegre ediliyor açma kapama olayı kalmayacak

çok çok çok iyi fiyat giriş seviyesi kart olmasına rağmen inşallah hepsi bu seviyelere düşer. Halen çok pahalı msrp göre 815 Dolares. ama türkiyede böyle yapacak bir şey yok. Lansmana en yakın fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almamak için zor tutuyorum kendimi tıklıyorum kapatıyorum , sepete ekliyorum siliyorum , bilemiyorum altan bilemiyorum.
ben de aynı düşüncedeyim biliyor musun? Beyaz kart almak istiyordum ya da 5070 ti ama çok zor bu paralara düşmesi o kartların.

Fiyat çok iyi de, insan bunu görünce 5070TI'de ucuzlar mı diye bir duraksıyor, yoksa direkt alınır fiyat.

5070im var. Kendimi zor tutuyorum.
Satsam kartı ayrı dert. Alsam ayrı dert.
Otur oturduğun yerde. Alma diyor iç sesim.

5070im var. Kendimi zor tutuyorum.
Satsam kartı ayrı dert. Alsam ayrı dert.
Otur oturduğun yerde. Alma diyor iç sesim.
rt performansı aynı zaten sende mfg var amd de yok geçmene degeçek bir olay yok ve üstüne anormal güç çekiyor

Birtane de ben çektim kardeşime. 6700xt den geçmiş olduk. Vatan zaman zaman guzel indirkmler yapiyor gercekten. Kendimede g.skill cl28 royal neo beyaz aldim. Sonrada stok bitti herhalde.

3080 12GB dan devam. Satsam 15K ya anca gidecek üstüne 16K fark ile 9070XT ye geçmek akıl işi değil. Cebimden çıkacak nakit farkı %110, performans kazancım maksimum %30-35 üstüne DLSS 4 den de olacaz evet AMD de FSR 4 var ama bir DLSS 4 değil maalesef.

Edit: daha eski AMD kartlardan her türlü geçilebilir ama 6800XT, 6900XT gibi bu kartlar teknoloji fakiri ne iyi bir upscaling teknolojisi var ne de ray tracing performansı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri