thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,934
vatan iyi stok getirmiştir bir de lansmanda da iyi stok vardı 9xxx de alanlar illa ki olmuştur fiyatın dengelenmesi güzelyarım saattir hala stokta olması şaşırtıcı
vatan iyi stok getirmiştir bir de lansmanda da iyi stok vardı 9xxx de alanlar illa ki olmuştur fiyatın dengelenmesi güzelyarım saattir hala stokta olması şaşırtıcı
redstone nedir hocam tam olarakyüzde 50 fark yok yüzde 120 fark var yeni nesil oyunlarda zorunlu rt var 9070xt nin rt performansı 5070 ile aynı üstüne fsr 4.0 ve redstone sadece 9000 özel o yüzden fark yüzde 120 den fazla
Çok doğru yorum o yüzden 9xxx serisini diğer AMD kartlar ile karşılaştırırken artık RT performansı da önemli yeni oyunlarda doğrudan entegre ediliyor açma kapama olayı kalmayacakyüzde 50 fark yok yüzde 120 fark var yeni nesil oyunlarda zorunlu rt var 9070xt nin rt performansı 5070 ile aynı üstüne fsr 4.0 ve redstone sadece 9000 özel o yüzden fark yüzde 120 den fazla
redstone amd nin yeni duyrudugu nvdia da olan ray reconstruction ın amd versiyonu sadece amd 9000 serisine özelredstone nedir hocam tam olarak
Olsa hemen şimdi alırdım da 3 taksit var ona da gücüm yetmezBir de peşin fiyatına 6 olsa mükemmel fırsat
ben de aynı düşüncedeyim biliyor musun? Beyaz kart almak istiyordum ya da 5070 ti ama çok zor bu paralara düşmesi o kartların.almamak için zor tutuyorum kendimi tıklıyorum kapatıyorum , sepete ekliyorum siliyorum , bilemiyorum altan bilemiyorum.
5070 varken alınmaz hocam ordaki tek dert 4k kullanmak istersen 12 gb yetmeme ihtimali.5070im var. Kendimi zor tutuyorum.
Satsam kartı ayrı dert. Alsam ayrı dert.
Otur oturduğun yerde. Alma diyor iç sesim.
sat sat sat sat 9070xt 5080 e bedel5070im var. Kendimi zor tutuyorum.
rt performansı aynı zaten sende mfg var amd de yok geçmene degeçek bir olay yok ve üstüne anormal güç çekiyor5070im var. Kendimi zor tutuyorum.