DA Forumdakıler Ne Is Yapıyo?

öğrenciyim , yazın güzel planlarım var ama onları daha hızlı yapmak için yan instagram hesabı büyüttüm ve çalındı.. ( mailime fln da girmiş ig den gelen epostayı da onaylamış..)
bılıyorum hocam su sarkılarla alakalıydı gecmıs olsun tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde banka soygunları, gasp ve ödül avcılığı yapıyorum, çoğunlukla Valentine taraflarındayım, yolunuz düşerse beklerim.
bir ara goruselım...

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
fazla bıle devletımıze sukur et (!)
5. Sınıfa giden bir veled i ziya ile aynı parayı alıyorum kitap masrafı dershane metro masrafı bana aylık 100 tl kalıyor daha ne olsun (!)

yazan herkese tesekkurler

Ekler

• Screenshot_73.webp
    Screenshot_73.webp
    5.3 KB · Hit: 10
Dostlar baslık acıklamadakı gıbı calıstıgınız meslek kollarını ve memnunıyetınızı merak edıyorum yarın bırgun yolumuz duser ya da aklımıza takılır belkı bılgımız olsun. yazarken bıdaha olsa yaparmısınız ya da mutlumusunuz cart curt belırtırsenız guzel olur
Özel okulda bilgi işlemciyim, aldığımız maaş maaş değil (öylesine girdim arkadaşlar boş durmaktan iyidir zaten iş arıyorum), göremediğimiz saygıdan bahsetmiyorum bile. İnsanlar nezaketten vesaire anlamıyor kimsenin kimseden haberi yok.

Tekel Market

hocam cok sıkıcı degılmı yanlıs anlamassan :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özel okulda bilgi işlemciyim, aldığımız maaş maaş değil (öylesine girdim arkadaşlar boş durmaktan iyidir zaten iş arıyorum), göremediğimiz saygıdan bahsetmiyorum bile. İnsanlar nezaketten vesaire anlamıyor kimsenin kimseden haberi yok.
ozel okullarda boyle onemsızlık var hafıften

Dostlar baslık acıklamadakı gıbı calıstıgınız meslek kollarını ve memnunıyetınızı merak edıyorum yarın bırgun yolumuz duser ya da aklımıza takılır belkı bılgımız olsun. yazarken bıdaha olsa yaparmısınız ya da mutlumusunuz cart curt belırtırsenız guzel olur
Öğrenci,Onun Harici bazen işyerindeyim. (Araba Park etme)

Geri