RDR2 UZAKLAR DALGALANIYOR

Yarın denerim.Ayarları hightan ultraya çekememe gerek var mıdır
Hayır ona gerek yok. Hatta belli başlı ayarları ortaya da düşürebilirsin. Yoksa 1750 çözünürlükte FPS 60 altına da düşecektir.

Bataklıkta o değerler normal çünkü ışıklandırma bi hayli fazla, ama tavsiyem 1500 ve ya 1750 ye almanız. Ben zaten PlayStation'dan oyun oynaya oynaya gözüm 60fps'e alıştığı için normal geliyor. Sizde alışmayı deneyebilirsiniz. Daha iyi grafik daha cazip gelmiştir hep.
Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.05.27 - 18.33.01.31.webp

çözünürlük ölçeği kapalı

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.05.27 - 18.32.40.01.webp

çözünürlük ölçeği x1500

çok bir fark göremedim belki benim gözlerde sorun vardır.Oyun 1080p de rezalet çalışıyor rockstar nasıl portladıysa.Hareket edince çimler bulanıklaşıyor AA konusunda vasat.2-4K geçersem sorun çözülür diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
çözünürlük ölçeği kapalı

Alıntıyı görüntüle
çözünürlük ölçeği x1500

çok bir fark göremedim belki benim gözlerde sorun vardır.Oyun 1080p de rezalet çalışıyor rockstar nasıl portladıysa.Hareket edince çimler bulanıklaşıyor AA konusunda vasat.2-4K geçersem sorun çözülür diye düşünüyorum.
Normalde bi fark olması lazım aslında ama fotolarda bende bir fark göremedim. Ben PC de denediğimde devasa bir fark oluyordu halbuki, bunu pek anlayamadım hocam.

Normalde bi fark olması lazım aslında ama fotolarda bende bir fark göremedim. Ben PC de denediğimde devasa bir fark oluyordu halbuki, bunu pek anlayamadım hocam.
Haklısın, böylede oynanır yapacak bişey yok tekrar teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri