amazonda vardı sanki agam olmadı temu dan net vardır bende c3 wireless kullanıyorum o kadar rahatsız etmedi terleme mevzusuHYPERX CLOUD 3 WIRELESS KUMAŞ PED NEREDEN BULABİLİRİM?
hocam terleme değilde boğukluk hissi oluyor o hiç hoşuma gitmiyor kumaşta daha rahat hissediyorum nedenseamazonda vardı sanki agam olmadı temu dan net vardır bende c3 wireless kullanıyorum o kadar rahatsız etmedi terleme mevzusu
oluyor mu emin değilim bir şey söylemiyim ama bende o bahsettiğiniz his olmadı deri daha rahat bencehocam terleme değilde boğukluk hissi oluyor o hiç hoşuma gitmiyor kumaşta daha rahat hissediyorum nedense
birde cloud 2 pedleri cloud 3 e oluyormu
hocam bu deri bana kumaş lazımboyut olarak uyumluluğa buradan bakabilirsincloud serisi yedek kulak pedleri premium pu deri - Temu Türkiye
Temu'da cloud serisi yedek kulak pedleri - premium pu deri & yumuşak köpük yastıklar gelişmiş için, i/ / /cloud / / s kulaklıklarla uyumlu için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
hocam bu deri bana kumaş lazım
İçi kumaş dışı deri bunu buldum şu an ama tamamen kumaş olanlar, soğutucu jel olanlar falan da vardı bakmak lazım.hocam bu deri bana kumaş lazım
Boyut ve uyumluluk listesi için atmıştımhocam bu deri bana kumaş lazım