Çözüldü✓ BÜTÇELİ PC TOPLAMA YARDIM

oyun için alıcam hocam ekran kartı 5000 serisini baya iyi görüyorum özellikle teknolojileri ile dlss4 ayrı bir seviye iş görür bence işlemcide ryzen 7800x3d alsam ekran kartı 5070 ti 16 gb tamam ama ana kart kararsızım ve psu kaç wat olsa iyi olur
1748456314876.webp

Asus en az 750w diyor

oyun için alıcam hocam ekran kartı 5000 serisini baya iyi görüyorum özellikle teknolojileri ile dlss4 ayrı bir seviye iş görür bence işlemcide ryzen 7800x3d alsam ekran kartı 5070 ti 16 gb tamam ama ana kart kararsızım ve psu kaç wat olsa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

toplam bütçe 70k hafif üstüne de çıkabilirim kasa buldum sıvı soğutma ile 10 tane fanı var içinde 750 w güç yeterli gibi

toplam bütçe 70k hafif üstüne de çıkabilirim kasa buldum sıvı soğutma ile 10 tane fanı var içinde 750 w güç yeterli gibi
kanka 5070ti en ucuzu 40k 7800x3d 14k kaldı 16k geriye psu ram anakart ssd var

16k ya diğer parçalar alınır değil mi ram 4k sıvı soğutma 4k desen ssd 3,5k kasa 4,5

maşallah ben bu kadar tahmin etmiyordum ya hocam
anakart

hocam bu fiyatları gördüm ne yapalım ya ekran kartını mı kısalım 😅

en önemli o unutuk o zaman toplam 76k ya yolu var bu işin

hocam bu fiyatları gördüm ne yapalım ya ekran kartını mı kısalım 😅

en önemli o unutuk o zaman toplam 76k ya yolu var bu işin
valla hocam ben toplarım aslında ama şuan az işlerim var

5070 ti şart değil mi hocam
evet son teknoloji olduğu için ve alıştığım bir ekran kartı olduğu için seviyorum 5000 serisi olabilir ama ti sağlam olurdu

valla hocam ben toplarım aslında ama şuan az işlerim var
sabahtandır yardım ediyorsunuz fikriniz için hocam müteşekirim zaten size ama baktınız aklınıza geldi ve topladınız çok makbule geçer rgb ışıklı ve biraz gösterişli bir sistem arıyorum ince detayıda verelim 😅 😂

evet son teknoloji olduğu için ve alıştığım bir ekran kartı olduğu için seviyorum 5000 serisi olabilir ama ti sağlam olurdu
işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa+psu
soğutucu
61.968 bin lira yapıyor bütçeyi aşmadı değil mi

sabahtandır yardım ediyorsunuz fikriniz için hocam müteşekirim zaten size ama baktınız aklınıza geldi ve topladınız çok makbule geçer rgb ışıklı ve biraz gösterişli bir sistem arıyorum ince detayıda verelim 😅 😂
şimdi veriyorsunuz hocam detayları :D

işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa+psu
soğutucu
61.968 bin lira yapıyor bütçeyi aşmadı değil mi
hocam çok teşekürler maşallah eliniz baya hızlı bütçem 70k biraz daha artırabilirim işlemciyi o zaman 7800x3d yaparız ve ekran kartını daha marka seçeriz ve sıvı soğutma uygularız ekstra fan da ekleme şansımız olur gibi

hocam çok teşekürler maşallah eliniz baya hızlı bütçem 70k biraz daha artırabilirim işlemciyi o zaman 7800x3d yaparız ve ekran kartını daha marka seçeriz ve sıvı soğutma uygularız ekstra fan da ekleme şansımız olur gibi
hocam ben bütçeyi 63 bin sandım vallaha göz doktoruna gitmem gerekiyor ya xd neyse düzenliyorum bekletiyorum sizi kusura bakmayın

Geri