Çözüldü✓ BÜTÇELİ PC TOPLAMA YARDIM

iş görür diyorsanız sorun yok hocam çok teşekürler tekrardan sağolun varolun @K1dot
bir şey değil hocam dediğim gibi ekran kartı 316 watt işlemci de 90 lara çıkıyordu sanırsam siz tabikide sistemi her zaman yükte kullanmayacaksınız bu yüzden kafanız rahat olsun sadece ileride 5080 gibi veya 7800x3d gibi parçalara geçerseniz sorun yaratabilir

evet güncelliği konusu güzel oluyor hocam ondan 5070 güzel geliyor ama işlemci konusu en çok kafamı kurcalayan mevzu aklımda açıkçası i7 var 14 nesil ve ya ultra 7 265k amd işlemcilere pek hakim değilim ve bir şey daha sormak istiyorum sistemin belek hızında kayıp olmaması için ana kartın mhz değerine bakmam gerek değilim işlemci ve ya ekran kartına bakmam gerekmiyor
Amd yi Gönül rahatlığıyla kullan bu arada intelden geçince rahatladım bide 7600 ile 7500f arasında tek fark fiyat ve dahili gpu 7500f daha f/p 7600x varsa işin içinde onu tercih et sormak istediğin bir şey varsa 7500f ile ilgili bekliyorum

bir şey değil hocam dediğim gibi ekran kartı 316 watt işlemci de 90 lara çıkıyordu sanırsam siz tabikide sistemi her zaman yükte kullanmayacaksınız bu yüzden kafanız rahat olsun sadece ileride 5080 gibi veya 7800x3d gibi parçalara geçerseniz sorun yaratabilir
hocam işlemci zaten 7800x3d almayı planlıyorum o zaman psu artırmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd yi Gönül rahatlığıyla kullan bu arada intelden geçince rahatladım bide 7600 ile 7500f arasında tek fark fiyat ve dahili gpu 7500f daha f/p 7600x varsa işin içinde onu tercih et sormak istediğin bir şey varsa 7500f ile ilgili bekliyorum
hocam bilgilendirmeniz için teşekürler 7500f değil de 7800x3d almayı planlıyorum o ama sorum şu amd sizinkide sonuçta ısınma değerleri ne durumda fps kaybı yaşıyor musun

hocam işlemci zaten 7800x3d almayı planlıyorum o zaman psu artırmam lazım

hocam bilgilendirmeniz için teşekürler 7500f değil de 7800x3d almayı planlıyorum o ama sorum şu amd sizinkide sonuçta ısınma değerleri ne durumda fps kaybı yaşıyor musun
Benim 7500f 65 üstü görmedi fps lerde tavan

Hocam bende bu civarda topluyorum sana fikir olması açısından atıyorum karar verirsin. Benim üst segmentte kafamda olmazsa olmazlarım var o yüzden bazı şeylerin fiyatı gereksiz pahalı .

Birde ürünlerin bugün ki fiyat kampanyalı yada daha düşerse almayı düşünüyorum.

1748470612007.webp

ucu ucuna yeter hocam
psu 750w onu 10000 ve ya 900 yapsam iş görür mü çokta fiyatın üstüne çıkmak istemiyorum çünkü kule tipli fan almayacam onuda sıvı soğutmalı 360mm alıcam

Benim 7500f 65 üstü görmedi fps lerde tavan
nasıl yani düşük mü fps değerleri

psu 750w onu 10000 ve ya 900 yapsam iş görür mü çokta fiyatın üstüne çıkmak istemiyorum çünkü kule tipli fan almayacam onuda sıvı soğutmalı 360mm alıcam

Yok hocam fps ler çok iyi

hayır hocam işlemci zaten 65w en yüksek fps lerde bu değerde olduğunu belirtmiş

Hocam bende bu civarda topluyorum sana fikir olması açısından atıyorum karar verirsin. Benim üst segmentte kafamda olmazsa olmazlarım var o yüzden bazı şeylerin fiyatı gereksiz pahalı .

Birde ürünlerin bugün ki fiyat kampanyalı yada daha düşerse almayı düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
hocam sağ taraf için konuşayım ana kartı b650 alırsın 5 bin düşer ssd o kadar pahalı almana gerek yok 3k ya var güzel atarım toplam -7 bin cepte 1200w fazla gibi 1000 yeter ordanda bi 2 bin düşer cepte 9 bin dönüş yapar sağ taraf makul ve uzun vadeli olur

hayır hocam işlemci zaten 65w en yüksek fps lerde bu değerde olduğunu belirtmiş
o zaman 750w ama gold ve ya silver sertfikalı almam yeterli yanlış mıyım hocam

Yok hocam fps ler çok iyi
aklımda intel i7 14 nesil vardı @K1dot döndürdü fikrimden

hocam sağ taraf için konuşayım ana kartı b650 alırsın 5 bin düşer ssd o kadar pahalı almana gerek yok 3k ya var güzel atarım toplam -7 bin cepte 1200w fazla gibi 1000 yeter ordanda bi 2 bin düşer cepte 9 bin dönüş yapar sağ taraf makul ve uzun vadeli olur

İntel alma bence 13. Nesil vardı i7 bende de laptop du ama gpu gidince masaüstüne amd çektim

Geri