Çözüldü✓ BÜTÇELİ PC TOPLAMA YARDIM

işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa+psu
soğutucu
61.968 bin lira yapıyor bütçeyi aşmadı değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi veriyorsunuz hocam detayları :D
hocam çok teşekürler maşallah eliniz baya hızlı bütçem 70k biraz daha artırabilirim işlemciyi o zaman 7800x3d yaparız ve ekran kartını daha marka seçeriz ve sıvı soğutma uygularız ekstra fan da ekleme şansımız olur gibi
anakart

işlemci

bu değiştirmeler yeterde artar 73.151 bin lira yaptı

2tane alın

76k demiştiniz 41.600 felan kalıyor ekran kartınızı siz seçin

anakart

işlemci

şu anakartın 1.2k üzerine tuf var atx

2tane alın

şu anakartın 1.2k üzerine tuf var atx
tuf aşkınız nedir hocam :D o anakart m-atx ti sanırım görüntüsü pek hoş olmaz ve attığım anakart işini hayli hayli görür zaten

2tane alın

şu anakartın 1.2k üzerine tuf var
hocam çok teşekür ediyorum sağolun valla ya 1,2k değer diyorsanız onuda ekleriz en azından ilerdede iş görür

anakart

işlemci

anakartı bu yapsanız daha iyi olur hocam ses kartı ve soğutucusu daha iyi diğer modelden

tuf aşkınız nedir hocam :D o anakart m-atx ti sanırım görüntüsü pek hoş olmaz ve attığım anakart işini hayli hayli görür zaten
tufların hepsi benim olacak :D

anakart

işlemci

hocam size nasıl müteşekir olduğumu bilemezsiniz ben yapmaya çalışıyorum sistem 83k çıkıyor siz çok güzel bir sistem dizmişsiniz sağolun başka öneriniz var mı ve de tek tek toplamak daha iyi olur değil mi

anakartı bu yapsanız daha iyi olur hocam ses kartı ve soğutucusu daha iyi diğer modelden
tamamdır nasıl derseniz

tufların hepsi benim olacak :D
ahahshahshahsha

hocam çok teşekür ediyorum sağolun valla ya 1,2k değer diyorsanız onuda ekleriz en azından ilerdede iş görür
asus tuf orta üst segment karışımı anakart o yüzden iyidir yapıştır

hocam size nasıl müteşekir olduğumu bilemezsiniz ben yapmaya çalışıyorum sistem 83k çıkıyor siz çok güzel bir sistem dizmişsiniz sağolun başka öneriniz var mı ve de tek tek toplamak daha iyi olur değil mi

tamamdır nasıl derseniz

ahahshahshahsha
bir şey değil hocam ne demek :D anakart için o kadar çıkmaya gerek yok @ANtiQ08 hocamın dediği asus tuf 8-9 bin arasında bir kart benim attığım 7 bin lira attığım kartta çok kötü bir kart değil eğer bütçe çıkarsa asusu alabilirsiniz yoksa attığım kartta işinizi hayli hayli görür

@K1dot hocamız oynaylarsa olur ve de 700w psu iş görür mü ki hocam en az 1000 olmaz mı
hocam 750w da yetiyor 700w da yeter daha geçenlerde yaptığım stres testinde 318 watt gibi bir şey çekti kart muhtemelen sistem komple 500w falan çeker diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,471
Üyeler
185,107
Son üye
Xnorneym
Geri