Filistin'in hâli ne olacak

inan umrumda değil, ne bu arap sevdası anlamış değilim. Biz Türküz, Doğu Türkistanı konuşmalıyız, bunları değil diye düşünüyorum.
Ben şeriatçıların kalkıp doğu Türkistan için yürüdüğünü çok gördüm ama ben doğu Türkistan için bir yürüyüş yapan kemalist görmedim,müslüman oldukları için mi 😁

Ben şeriatçılarin sadece yaşasın hilafet özgür Filistin diye slogan attıklarını gördüm
Şeriattan kaçıp şeriat sloganı attıklarına sık rastlanır. Bu soytarıları gördüğünüz yerde engelleyin. Sarıklı putları ne anlattı da Atatürk'e karşı kim bilir.

1748504423305.webp

Şu sayfayı görünce direk patladım beyrut gibi

unutmayın ki filistin denilen ülke

-terör örgütü p*k yı beslemiş ve eğitmiş
-terörist d*niz g*zmişi eğitmiş
-100 yıl önce bize ihanet etmiş
-13 temmuz 1997 yılında 3 filistinli Ankara da mısır elçiliğini basarak 2 polisimizi şehit etti
-m*sud b*rzaninin bağımsız k***istan fikrine destek oluyorlar
-barış pınarı harekatının başladığı zamanlarda Türkiye için kınama mesajı yayınlıyor
-çin'in Uygur Türklerine karşı yaptığı soykırımı destekliyor

ve dahası.....

unutmayın ki filistin denilen ülke

-terör örgütü p*k yı beslemiş ve eğitmiş
-terörist d*niz g*zmişi eğitmiş
-100 yıl önce bize ihanet etmiş
-13 temmuz 1997 yılında 3 filistinli Ankara da mısır elçiliğini basarak 2 polisimizi şehit etti
-m*sud b*rzaninin bağımsız k***istan fikrine destek oluyorlar
-barış pınarı harekatının başladığı zamanlarda Türkiye için kınama mesajı yayınlıyor
-çin'in Uygur Türklerine karşı yaptığı soykırımı destekliyor

ve dahası.....
Ama knk onun bir sürü anlamı var falan filan demeye gelirler

Böyle cümle kurma bu yüzden Kemalistlere dinsiz imansız diyorlar

Dinli imanlıların da namaz kıldığını görmedik. Önceleri bir oruçları vardı. Artık o da tam değil. İbadetsiz yeni bir dinin şeriatçısı olmuşlar. Bu kadar falsoları varken başkalarına dinsiz demek cahil cesareti olsa gerek. :)

Geri