Asus TUF Gaming F16 FX607VU-RL141 RTX4050 İnceleme

Reaksiyon skoru
1
Asus TUF Gaming F16 FX607VU-RL141 modelini yaklaşık 1 ay önce satın aldım ve güncel olarak kullanıyorum. Özellikler; Intel Core 5-210H, Nvidia Geforce RTX 4050 (6GB), 16GB Ram, 512GB SD.

Şarj Testi: Pil Gücü Ayarları Dengelide, Microsoft Edge'den Youtube (1080p sabit videolar) ve en az 5 farklı sekme daha açarak (alışveriş ve forum sayfaları) şarjının ne kadar süre dayanacağını test ettim. Bu arada testi Dahili ekran kartı ile yaptım, Harici ekran kartı devre dışıydı.
Şarj yaklaşık 2 Saat 54 dakika sonra bitti.

Oyun Testi: Henüz pek fazla oyun oynamadım ama Valorantta 240-310 arası FPS çok rahat gösterdiğini söyleyebilirim.

Aklınıza takılan ve incelememi istediğiniz bir konu varsa yardımcı olmak isterim.

Son düzenleme:
Sıcaklıkları nasıl cihazın
Sıcaklığı fena değil. Normal kullanımda CPU sıcaklığı 48'nin üstüne çıkmıyor. 2 saatlik Valorantta ise CPU 75-80 Maksimum oluyor, GPU genellikle CPU'ya yakın sıcaklıkta seyrediyor, GPU'da yaklaşık 2-3 derece daha az sıcaklık gözüküyor. Sistemi zorlayan bir oyunda sıcaklıklar 90 dereceye ulaşıyor, fan moduna göre fanın hızını 5200'lere kadar çıkarıp sıcaklığı azaltabiliyor veya sabit tutabiliyor.

Geri