Filistin'in hâli ne olacak

kendileri paraya taptığı için halkın önemi yok , şimdi biri der israil arkasında abd var diye o adamları arapların parası kazandıttırıyor çöp gibi arapların doları var hiç biri diyor mu din kardeşim diyip o altından tuvaletine sıçmak yerine yardım ediyor mu ?

bunları cevaplamak lazım sonra anlarsın şahsen filistinin tamamen parçalanacağını düşünüyorum içten parçalamışlar bizim şeyh saİT olayı gibi neyse uzatmanın gereği yok olan yine masum sivillere oluyor. yine mağdur hem siviller hemde fakir dindar kesim oluyor gerçi onları din diye alttan alttan seviyorlar her anlamda .

bu şu olaya döner altın mikrofondan açlara duan eden hocalara.. her şey lafta Allah sorgulamamız için akıl vermiş ama çoğu hayatı sorgulamayı dinden çıkmak gibi absürt anlama çekiyor gerçi doğru makarnadan protein alamıyor kölelerden tek farkı .. biraz uzar herkes anladı diye umuyorum

Arkadaşlar az önce Instagram'da bir video gördüm yaklaşık 2-3 dakika ağladım kardeşim var 1.5 yaşında benim için gerçekten farklı bir boyutta video linkini atıyorum

Yahudi oldukları için dinleri de buna izin veriyor diye biliyorum . 1-2 gün cehennemde kalıyolarmış herhalde . E adamlarda biraz bronzlaşır çıkarız pek bişey olmaz mantığıyla vuruyolar hepsini . (Valla ben yahudiliği böyle biliyorum)

Arkadaşlar az önce Instagram'da bir video gördüm yaklaşık 2-3 dakika ağladım kardeşim var 1.5 yaşında benim için gerçekten farklı bir boyutta video linkini atıyorum

Yıllar sonra bu çocuklar siz bize yardım etmediniz bizde size acıma yok diyip saldırganlık yaparlar ise ben diyecek bir şey bulamıyorum istediğiniz kadar paylaşım yapın israilin arkasında dünya devi durduğu mütdetçe elinizden bir şey gelmez

bizim ülkede savaş olmasa bile aç kalan cocuklar başkasına yardım etmemiz için önce bizim güçlü olmamız lazım

şöyle insanlar varken ite köpege bagış toplayan insanlar var

Allah'ın adaleti şaşmaz. Elbet bir son bulacak bu katliam. Allah yardımcıları olsun, yüreğim sızladı videoyu izleyince..
İsrailden ziyede allahın önce arapları helak etmesi lazım.Kitabı indirdiği kavim şuan Allahın emirlerini görmemezlikten geliyor.

İnsanlar ölüyor. Sen istesen de istemesen de. Birileri ölen insanları önemsemiyor. Onların bir amacı var ve ona erişmeye çalışıyorlar. İnsanları anlayamazsın. İnsanlarla anlaşamazsın. Sen kendi çıkarını(amacını) düşünmelisin. Senin çıkarın insanların ölmemesiyse bunun için uğraş. Eğer amacına ulaşmak için bir şey yapıyorsan ve bu bir etki yaratmıyorsa duygulanmak sadece israf olur. Bazı konularda çok basit düşündüğümüzü düşünüyorum. İstemekle bir şeyleri değiştiremezsin.

Ben böyle düşünüyorum, saygılar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,012
Üyeler
183,203
Son üye
Harbi
Geri