Talha0
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Arkadaşlar az önce Instagram'da bir video gördüm yaklaşık 2-3 dakika ağladım kardeşim var 1.5 yaşında benim için gerçekten farklı bir boyutta video linkini atıyorum
Yahudi oldukları için dinleri de buna izin veriyor diye biliyorum . 1-2 gün cehennemde kalıyolarmış herhalde . E adamlarda biraz bronzlaşır çıkarız pek bişey olmaz mantığıyla vuruyolar hepsini . (Valla ben yahudiliği böyle biliyorum)Arkadaşlar az önce Instagram'da bir video gördüm yaklaşık 2-3 dakika ağladım kardeşim var 1.5 yaşında benim için gerçekten farklı bir boyutta video linkini atıyorum
Allah'ın adaleti şaşmaz. Elbet bir son bulacak bu katliam. Allah yardımcıları olsun, yüreğim sızladı videoyu izleyince..Arkadaşlar az önce Instagram'da bir video gördüm yaklaşık 2-3 dakika ağladım kardeşim var 1.5 yaşında benim için gerçekten farklı bir boyutta video linkini atıyorum
Yıllar sonra bu çocuklar siz bize yardım etmediniz bizde size acıma yok diyip saldırganlık yaparlar ise ben diyecek bir şey bulamıyorum istediğiniz kadar paylaşım yapın israilin arkasında dünya devi durduğu mütdetçe elinizden bir şey gelmezArkadaşlar az önce Instagram'da bir video gördüm yaklaşık 2-3 dakika ağladım kardeşim var 1.5 yaşında benim için gerçekten farklı bir boyutta video linkini atıyorum
İsrailden ziyede allahın önce arapları helak etmesi lazım.Kitabı indirdiği kavim şuan Allahın emirlerini görmemezlikten geliyor.Allah'ın adaleti şaşmaz. Elbet bir son bulacak bu katliam. Allah yardımcıları olsun, yüreğim sızladı videoyu izleyince..
sen mi türksüninan umrumda değil, ne bu arap sevdası anlamış değilim. Biz Türküz, Doğu Türkistanı konuşmalıyız, bunları değil diye düşünüyorum.
Sen nesinsen mi türksün
güldürme beni türkiyede türk mü var
insanSen nesin