Ben de bir şey soracağım. Wincredit nasıl çalışıyor? Bir Boom mikrofon kolu almak istiyorum da geçenlerde bir alışveriş yapmıştım fakat nasıl olduğunu bilmediğim için galiba işe yaramayacak. AK48 mikrofon kolunu alacaktım da indirim yapabilir miyim buna?
Konu başlığının ilk sayfasında hazırladığım video var, onu izleyin, anlamadığınız bişey olursa sorun yine cevaplarız..
Mantık kısaca şudur:
1-Wincredit Temu nun uygulama içi bir kampanyasıdır.
2-Ya hesabınızdayken size çark çevirtir ya da Temu uygulamasında wincredit araması yapmanız suretiyle bu kampanyaya erişebilirsiniz..
3-Size 600-800-900-1000-1800 şeklinde değişik kombinasyonlu kredi kazanma opsiyonları sunar..
4-Normal wincredit kampanyasından (eksik kalan 50 jeton karşılığı yapacağınız alışveriş üzerine 1000 TL kredi iade şekliyle...) faydalanmanız için ilk alışverişinizin vergi hariç 1000 TL ve üzeri gerçekleşmesi elzemdir.. Yani toplamda ilk alışverişiniz vergi dahil 1600-2000 TL arası bir tutar olacak ve bunu cebinizden karşılamış olacaksınız..
5- Kampanya sayfasından bu ilk alışverişi yapmanız şarttır, yani düz sepetten alışveriş yaparsanız wincredit ten faydalanmış olamazsınız ve kredi hakkı kazanamazsınız..
6- Yapacağınız ilk alışveriş sonrası siparişinizin Temu tarafından işleme alınması ve/veya kargoya verildi aşamasına geçmesini takiben Temu size kampanyadan kazanacağınız 1000 TL yi hesabınıza tanımlar ve buna dair size bildirim geçer..
7-Bu 1000 TL lik krediyi tek seferde bir sonraki alışverişiniz için kullanabilirsiniz ve ücretsiz alışveriş yapmış olursunuz. Ya da yine tanımlanacak wincredit kampanyası sayesinde kampanya sepetinizden vergi hariç 1000 TL ve üzeri alışveriş yaparsınız. Fakat bu sefer aldığınız ürün/ürünler için sadece vergi tutarı olan 600-800 TL arası tutarı cebinizden ödersiniz, daha önce kazandığınız 1000 TL krediniz ise aldığınız ürünlerin fiyatından düşer ve bu alışveriş mantığı döngüsü siz sonlandırana ya da Temu kampanya uygulamasını tanımlamaktan vazgeçene değin devam eder.. Burada tercih sizindir..
8-Üçüncü maddede belirttiğim üzere Temu nun wincredit adını verdiği bu kampanyanın değişik opsiyonları da mevcuttur. Konu başlığındaki sayfalardan bilgi edinebilir ya da kampanyaların uygulanma tekniklerine dair buradaki diğer dostlarımızdan bilgi isteyebilirsiniz..
9-Wincredit kampanya sayfasından satın aldığınız ürün/ürünlerin iadesi veya iptallerini Temu mobil uygulaması üzerinden icra ettiğinizde ilgili hesabınıza Temu tarafından 90 günlük geçici süreli kampanya tanımlanmaması süreci uygulanır.. Bu nedenle iptal taleplerinizi Temu müşteri hizmetleriyle görüşerek gerçekleştirmenizi öneririm..
10- Bu kampanyanın avantajı, size sunacağı 1000 TL ücretsiz alışveriş imkanını bir sonraki alışverişinizde tek seferde kullanabilmenizdir. Bu sayede siz bir sonraki alışverişinizde sadece vergi tutarı ödemek suretiyle T.C de fahiş fiyatlarla satılan birden çok ürüne daha ekonomik imkanlarla sahip olabilirsiniz..
hocam dün bi ara temuda %40 verginizi temu olarak biz ödücez diye yazı gözüküyordu kayboldu normal sepetten alışveriş yaparken işliyordu bilginiz var mı?
Konu gündemimizde netleşsin bilgi vericem.. Tam anlamıyla hayata geçmedi sadece deneme aşamasında bir süreç bu..
Sizlere sağlıklı bilgi paylaşma adına ne kadar gerçekçi ve uygulanabilir olduğunu da teyit etmemiz gerekiyor ayrıca..
Yerel depo konusuna da bir açıklık getireyim, birkaç sayfa önce dile geldiğini gördüm..
Bu tarz satış yöntemi normalde de halihazırda Temu da mevcuttur yani yeni değil...
Tıpkı TR deki gibi düşünün.. Siz çatı bir e-ticaret sitesinde size sunacağı şartları başta kabul ederseniz alt satıcı (third party deriz biz..) olursunuz ve o e-ticaret portalından kendi firmanız adıyla satış yaparsınız.. Yani Temu nun sizi tercih etmesinde tek kriteri kendisinin tek taraflı belirleyeceği kriterleri kabul etmeniz olacaktır. Sizin tercih edilmenizin ya da belli ölçekte Temu nun firmaları kabul ettiği gibi bir algı doğru değildir..
Bunu biz firma olarak TR içi e-ticaret sitelerinden yapıyoruz.. Fakat Temu da böyle bir oluşuma girmedik çünkü hem ticari işletme açısından hem de tüketici açısından karlı, verimli ve sürdürülebilir bir faaliyet değil.. İlk başta Temu nun bünyesinde satıcı olmak için sunduğu şartlar en azından bizim için kabul edilir değil.. Kontrol bizde olmuyor diyelim siz anlayın... İkincisi Temu nun belirteceği ürün gamlarından satışa sunmak ya da belirlediği indirim kampanyalarına zorunlu iştirakiniz söz konusu olacaktır.. Üçüncüsü Temu; TR içinden iptal-iade tarzı ürünlerinin de sizin sanal mağazanız üzerinden zaman zaman satılmasını şart koşar ki eğer arızalı bir iade ürününü Temu nun mecburiyetiyle siz tekrar satışa koyarsanız ve tüketici tekrar iade isterse zararı firma olarak siz üstlenmekle mükellefsiniz, prestij kaybından bahsetmiyorum bile... Şimdilik bu kadarını yazayım, zaten mevzuyu anlamışsınızdır...
Kişisel ve firmasal yönde tavsiyem, Temu yerel depo ürünlerinden mecbur kalmadıkça uzak durun..
Zira hem ekonomik bir faydanız yok denecek kadar az olacaktır hem de ürünlerin beklentinizi karşılama düzeyi düşük yüzdelerde kalacaktır...
Yine de tercih sizin...
Merhaba, ben onun yerine bugüne kadar aldığım ve kullanım işlevselliğinden memnun kaldığım tüm outdoor-kamp ürünlerimin linklerini aşağıya dizeyim, içlerinde sizlere de lazım gelebilecek malzemeler olabilir.. Son 3 tanesi ise halen fırsat buldukça kullandığım çadırlar... Tüm ürünlerin kullanım süreleri ortalama 1-6 ay aralığındadır.. Beklentiler görecedir, zevkler tartışılır, o yüzden kendi keyfi beklentilerimi karşıladığını ve memnun kaldığımı belirtmek isterim. Bu arada listedeki bazı ürünler aldığım satıcılarda satıştan kalktığı için farklı satıcılardan ekledim, yani aldığım satıcı referansı veremiyorum, illa gönderdiğim linklerdeki satıcılardan almak zorunda değilsiniz, eğer seçtiğiniz ürün linkini bana atarsanız o satıcıdan alıp almadığımı teyit edebilirim, en uygun fiyatlı olanları mutlaka araştırın, alırken ürün fiyatı ve vergi tutarları farklılık gösteriyor kazık yemeyin dostlar.. Son olarak aldığım bazı ürünler üretimden kaldırıldı dediği için paylaşamıyorum yoksa bu liste daha uzun olacaktı aslında
taşınabilir katlanır dış mekan yatağı, ayarlanabilir yükseklik ve 6 pozisyon ayarı, nefes alabilen kumaş ve kalın çelik çerçeve - kamp, ofis şekerlemeleri, seyahat kullanımı i̇çin mükemmel, katlanabilir yatak, demir çerçeve, güç gerekmez ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri...
1 adet yetişkinler i̇çin soğuk hava uyku tulumu - sağlam kalınlaştırılmış, fermuarlı taşınabilir yarım boy tasarım, kış kampı, sırt çantası ve açık hava barınağı i̇çin sıcak ve dayanıklı polyester ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve sports & outdoors hakkındaki...
tüm mevsimler için taşınabilir tek yatak üstü - kalınlaştırılmış, katlanabilir, rulo yapılabilecek kamp uyku ped, polyester kumaş, makinede yıkanabilir, kamp gereksinimleri|katlanabilir yatak|dayanıklı yatak ürününü Temu'da satın alın. sports & outdoors üzerinde daha fiyatları keşfedin.
Temu'da bir katlanabilir kamp masası depolama kutusu, dahili uyarı i̇şaretleriyle modern taşınabilir piknik barbekü plaj seyahat kamp mutfak, çoklu bölme tasarımı, bacaklar üzerine katlanabilir tasarım için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.
taşınabilir dış mekan ekipman seti karavan tuvaletleri ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve spor & outdoor ile ilgili yenilikleri görün. En son gelenleri keşfedin.
Temu'da bu paslanmaz çelik 8 delikli mutfak gaz ocağı rüzgar koruyucu - ayarlanabilir, elektrik gerektirmez, enerji tasarruflu rüzgarlık güçlendirilmiş pişirme verimliliği için güvenli sabit braket ile ürününe göz atın. Diğer home & kitchen ürünlerini de beğenebilirsiniz.
taşınabilir kamp ocağı - ayarlanabilir kontrol düğmesi ve güvenlik ile, kompakt tasarım, açık hava pişirme, yürüyüş, sırt çantası için - elektriksiz, dayanıklı yapı, metalik kaplama, sağlam metal yapı, Temu' düşük fiyata.
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni business, & science ürünümüzün bir parçası olan 21 adet paslanmaz çelik kamp masa seti, taşınabilir açık piknik araçları tabaklar, çatallar, kaşıklar, yürüyüş, sırt çantası, seyahat için dayanıklı - kompakt ve taşınabilir tasarım'i Temu'da .
erkekler için fermuarlı ve çok cepli hızlı kuruyan file yelek - dış mekan, balıkçılık, fotoğrafçılık ve yürüyüş için kırmızı kolsuz ceket - tüm sezon kullanımı için polyester kumaş, her ceketi | fermuarlı yelek | dayanıklı fermuar ürününü Temu'da satın alın. men's clothing üzerinde daha...
açık hava kurtarma ekipman kiti - taşınabilir gereksinimleri ile termal battaniye, düdük, pusula, mini anahtar tornavida, halat, anahtarlık, su şişesi - siyah ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve spor & outdoor ile ilgili yenilikleri görün. En son gelenleri...
1 adet kredi kartı multitool, dinozor kafası çok fonksiyonlu kart aracı anahtarlık şişe açacağı için, kar tanesi multitool, hızlı onarımlar, taşınabilir ölçü rulosu çapraz batch, edc survival gear, kamp, onun için en i̇yi hediyeler ürününü Temu'da satın alın. tools & home improvement üzerinde...
cep pompası su filtresi, 0.01 , abs malzeme, dağıtıcı konteyner tipi, durum kurtuluşu, sırt çantası, yürüyüş, kamp, açık hava filtreleme için ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve sports & outdoors hakkındaki yeniliklere bakın. En yeni ürünleri keşfedin.
Temu'da 45 adet aloe vera yaması, bantlar, tekli paketlenmiş, nefes alabilir, 7.2 * 2.2/2.83 * 0.87 inç, sonbahar ve kış için, hava, spor, iş, açık hava etkinlikleri, dönüş sezonu, şükran günü, cadılar bayramı, noel için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.
Temu'da bu 5li paket büyük 70x140cm (27.56x55.12) kalınlaştırılmış banyo havluları - yüzme, seyahat, kamp ve spa için büyük boy sıkıştırılmış taşınabilir havlular - grup bireysel kullanım için toplu paket, sadece yıkama, modern tasarım ürününe göz atın. Diğer sports & outdoors ürünlerini de...
Lityum pillerin gümrükten geçmesine yönelik tam bir yasal düzenleme yok, katı atık pil kategorisinde lityum özellikli piller yer almadığı için gümrükten geçmesinde sıkıntı yaşanmıyor, ben de dahil birkaç dostumuz benzeri ürünlerden aldık ve sorunsuz elimize ulaştı.. Adet limiti olayına da takılmayın çünkü tek paket içeriğinde yer aldığından çoklu olarak değerlendirilmiyor.. Yani rahatlıkla her durumda elinize ulaşır
Merhaba, ben onun yerine bugüne kadar aldığım ve kullanım işlevselliğinden memnun kaldığım tüm outdoor-kamp ürünlerimin linklerini aşağıya dizeyim, içlerinde sizlere de lazım gelebilecek malzemeler olabilir.. Son 3 tanesi ise halen fırsat buldukça kullandığım çadırlar... Tüm ürünlerin kullanım süreleri ortalama 1-6 ay aralığındadır.. Beklentiler görecedir, zevkler tartışılır, o yüzden kendi keyfi beklentilerimi karşıladığını ve memnun kaldığımı belirtmek isterim. Bu arada listedeki bazı ürünler aldığım satıcılarda satıştan kalktığı için farklı satıcılardan ekledim, yani aldığım satıcı referansı veremiyorum, illa gönderdiğim linklerdeki satıcılardan almak zorunda değilsiniz, eğer seçtiğiniz ürün linkini bana atarsanız o satıcıdan alıp almadığımı teyit edebilirim, en uygun fiyatlı olanları mutlaka araştırın, alırken ürün fiyatı ve vergi tutarları farklılık gösteriyor kazık yemeyin dostlar.. Son olarak aldığım bazı ürünler üretimden kaldırıldı dediği için paylaşamıyorum yoksa bu liste daha uzun olacaktı aslında
taşınabilir katlanır dış mekan yatağı, ayarlanabilir yükseklik ve 6 pozisyon ayarı, nefes alabilen kumaş ve kalın çelik çerçeve - kamp, ofis şekerlemeleri, seyahat kullanımı i̇çin mükemmel, katlanabilir yatak, demir çerçeve, güç gerekmez ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri...
1 adet yetişkinler i̇çin soğuk hava uyku tulumu - sağlam kalınlaştırılmış, fermuarlı taşınabilir yarım boy tasarım, kış kampı, sırt çantası ve açık hava barınağı i̇çin sıcak ve dayanıklı polyester ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve sports & outdoors hakkındaki...
tüm mevsimler için taşınabilir tek yatak üstü - kalınlaştırılmış, katlanabilir, rulo yapılabilecek kamp uyku ped, polyester kumaş, makinede yıkanabilir, kamp gereksinimleri|katlanabilir yatak|dayanıklı yatak ürününü Temu'da satın alın. sports & outdoors üzerinde daha fiyatları keşfedin.
Temu'da bir katlanabilir kamp masası depolama kutusu, dahili uyarı i̇şaretleriyle modern taşınabilir piknik barbekü plaj seyahat kamp mutfak, çoklu bölme tasarımı, bacaklar üzerine katlanabilir tasarım için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.
taşınabilir dış mekan ekipman seti karavan tuvaletleri ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve spor & outdoor ile ilgili yenilikleri görün. En son gelenleri keşfedin.
Temu'da bu paslanmaz çelik 8 delikli mutfak gaz ocağı rüzgar koruyucu - ayarlanabilir, elektrik gerektirmez, enerji tasarruflu rüzgarlık güçlendirilmiş pişirme verimliliği için güvenli sabit braket ile ürününe göz atın. Diğer home & kitchen ürünlerini de beğenebilirsiniz.
taşınabilir kamp ocağı - ayarlanabilir kontrol düğmesi ve güvenlik ile, kompakt tasarım, açık hava pişirme, yürüyüş, sırt çantası için - elektriksiz, dayanıklı yapı, metalik kaplama, sağlam metal yapı, Temu' düşük fiyata.
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni business, & science ürünümüzün bir parçası olan 21 adet paslanmaz çelik kamp masa seti, taşınabilir açık piknik araçları tabaklar, çatallar, kaşıklar, yürüyüş, sırt çantası, seyahat için dayanıklı - kompakt ve taşınabilir tasarım'i Temu'da .
erkekler için fermuarlı ve çok cepli hızlı kuruyan file yelek - dış mekan, balıkçılık, fotoğrafçılık ve yürüyüş için kırmızı kolsuz ceket - tüm sezon kullanımı için polyester kumaş, her ceketi | fermuarlı yelek | dayanıklı fermuar ürününü Temu'da satın alın. men's clothing üzerinde daha...
açık hava kurtarma ekipman kiti - taşınabilir gereksinimleri ile termal battaniye, düdük, pusula, mini anahtar tornavida, halat, anahtarlık, su şişesi - siyah ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve spor & outdoor ile ilgili yenilikleri görün. En son gelenleri...
1 adet kredi kartı multitool, dinozor kafası çok fonksiyonlu kart aracı anahtarlık şişe açacağı için, kar tanesi multitool, hızlı onarımlar, taşınabilir ölçü rulosu çapraz batch, edc survival gear, kamp, onun için en i̇yi hediyeler ürününü Temu'da satın alın. tools & home improvement üzerinde...
cep pompası su filtresi, 0.01 , abs malzeme, dağıtıcı konteyner tipi, durum kurtuluşu, sırt çantası, yürüyüş, kamp, açık hava filtreleme için ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve sports & outdoors hakkındaki yeniliklere bakın. En yeni ürünleri keşfedin.
Temu'da 45 adet aloe vera yaması, bantlar, tekli paketlenmiş, nefes alabilir, 7.2 * 2.2/2.83 * 0.87 inç, sonbahar ve kış için, hava, spor, iş, açık hava etkinlikleri, dönüş sezonu, şükran günü, cadılar bayramı, noel için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.
Temu'da bu 5li paket büyük 70x140cm (27.56x55.12) kalınlaştırılmış banyo havluları - yüzme, seyahat, kamp ve spa için büyük boy sıkıştırılmış taşınabilir havlular - grup bireysel kullanım için toplu paket, sadece yıkama, modern tasarım ürününe göz atın. Diğer sports & outdoors ürünlerini de...
Lityum pillerin gümrükten geçmesine yönelik tam bir yasal düzenleme yok, katı atık pil kategorisinde lityum özellikli piller yer almadığı için gümrükten geçmesinde sıkıntı yaşanmıyor, ben de dahil birkaç dostumuz benzeri ürünlerden aldık ve sorunsuz elimize ulaştı.. Adet limiti olayına da takılmayın çünkü tek paket içeriğinde yer aldığından çoklu olarak değerlendirilmiyor.. Yani rahatlıkla her durumda elinize ulaşır
Matkap veya benzeri ürünlerde dediğiniz doğru fakat sadece lityum özellikli paket pillerin ulaştırılmasında bugüne kadar sorun duymadım. Şahsen 2 kez ulaştı bana da.. Ama T.C deki gümrükte aşırı doğrucu bir davuda denk gelirsen orasını bilemem
Arkadaşlar wincredit 60 jeton olayı geldi.
Müşteri temsilcisi vergi hariç 1.250tl lik alışveriş yapmam gerektiğini söyledi.
Emin olmak için size tekrar son defa sormak istiyorum. Malum bu uygulama bazen ters köşe yapıyor aa 1 jeton kaldı hop 0.5 eksik öyle böyle diye uğraşmak istemiyorum
(Ayrıca hesabımda 250 kredi var, ödeme sırasında bunu kullanırsam kampanyayı bozar mı)