🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

bt ile gecikme falan var mı cok fazla kablolu kullanacaksam bir anlamı yok benim için

Satın alım işlemini, iyzcodan yaptım. Parolapara nasıl faydalanıyoruz?
Onu başta yapacaktın geçti artık. Önce parolaparaya para yatırıp öderken iyzico üzerinden seçecektin böylece ikisindende yararlanacaktın.

Evet ikisi birleşebiliyor.
Satın alım işlemini, iyzcodan yaptım. Parolapara nasıl faydalanıyoruz
Onu başta yapacaktın geçti artık. Önce parolaparaya para yatırıp öderken iyzico üzerinden seçecektin böylece ikisindende yararlanacaktın.
Siparisi iptal edip tekrardan dediğin gibi yapsam, faydalanamazmıyım? Daha 1 saat önce siparis verdim

Satın alım işlemini, iyzcodan yaptım. Parolapara nasıl faydalanıyoruz

Siparisi iptal edip tekrardan dediğin gibi yapsam, faydalanamazmıyım? Daha 1 saat önce siparis verdim
İptal edersen tekrardan kampanyalardan yararlanamıyorsun diye biliyorum. Özellikle ilk siparişi kullandıysan kullanamazsın.

Bundan almıştım ama çok az kullanmama rağmen kol dağıldı adeta. Sol analog kaplaması soyuldu, sağ alt tetik tuşu takılma yapıyor biraz zor basıyor vs. Benim şansıma böyle denk geldi sanırım ya da kalitesi vasat bilemedim.

Forumda bir sürü marka için konu açılıyor. Fanatec, big big won, machenike vs. 3-4 bin bandına kadar en iyisi hangisidir, öneriniz var mı arkadaşlar.

Bundan almıştım ama çok az kullanmama rağmen kol dağıldı adeta. Sol analog kaplaması soyuldu, sağ alt tetik tuşu takılma yapıyor biraz zor basıyor vs. Benim şansıma böyle denk geldi sanırım ya da kalitesi vasat bilemedim.

Forumda bir sürü marka için konu açılıyor. Fanatec, big big won, machenike vs. 3-4 bin bandına kadar en iyisi hangisidir, öneriniz var mı arkadaşlar.
8Bitdo ultimate 2 wireless bakabilirsiniz, gecikme değerleri çok iyi. Yeni çıktı sayılır.

Bende iyzico ile aldım bir tane de bu verdiği hediye parayı nakite çevirebiliyormuyuz ?

Bluetooth adaptör ve pil önerisi isteyenler için aşağıdakiler iyi olur diye düşünüyorum.
Aylarca kullanırsınız bu pilleri. Şahsen ben yıllarca kullanırdım. Sık kullanmıyorum kolu. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri