Adını hatırlayamadığım oyun

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,092
Küçükken bir oyun oynuyordum fakat bir türlü hatırlayamıyorum, aklımda tam olarak detayları da yok fakat hatırlayabildiğim kadarıyla karakterimiz Sonic'e benziyordu ve TPS türündeydi. Cehennem vari bir yerdi, grafikler ise çizgi film ve animasyonu andırıyordu. Muhtemelen 2012-2013 yıllarında oynamışımdır, tahmini olan varsa yazabilirse sevinirim.

Küçükken bir oyun oynuyordum fakat bir türlü hatırlayamıyorum, aklımda tam olarak detayları da yok fakat hatırlayabildiğim kadarıyla karakterimiz Sonic'e benziyordu ve TPS türündeydi. Cehennem vari bir yerdi, grafikler ise çizgi film ve animasyonu andırıyordu. Muhtemelen 2012-2013 yıllarında oynamışımdır, tahmini olan varsa yazabilirse sevinirim.
geçen başka bi oyunu yapay zekaya buldurtmuştum ama biraz daha detay istiyor ben oyunun amacını yazmıştım

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit olabilir mi yapay zekaya sordum gittim baktımda dediklerinle uyuşuyo yani kafadan atmadı yapay zeka az buçuk uyumlu mantıklı bişe çıkarttı

Son düzenleme:
Geri