zencipeter
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
üzmez tabikidePeki sifir 4060 alsam uzulur muyum ki fps oyunlari oyniyorum agirlikli
üzmez tabikidePeki sifir 4060 alsam uzulur muyum ki fps oyunlari oyniyorum agirlikli
Bu açıdan bakınca doğru aslında ben 2 hesaptan kullanabildim sadece mesela5 kardeş olduğum için eniştem ve yengem de oldugu için ben kolay buldum. tabii ki insanları bilemem. ekstradan 1 tane de arkadaşımdan yaptım. Bu tamamen çevrenizle alakalı.
Cogunlukla fps oyunlari hikayeli oyun 1 2 tane oynarimKanka ne oynuyacağına bağlı monitör olarak ne alacaksın aklında bir fikir var mı
attığım sistem sizlik diyebilirim sadece biraz uğraşıp ikinci elden ekran kartı bakacaksınızCogunlukla fps oyunlari hikayeli oyun 1 2 tane oynarim
Hicte anlamam da neyseattığım sistem sizlik diyebilirim sadece biraz uğraşıp ikinci elden ekran kartı bakacaksınız
ikinci el sistem almak istiyorsun ama anlamıyorum diyorsun bende onu anlamadımHicte anlamam da neyse
Hocam parca parca toplamayi kastetmistimikinci el sistem almak istiyorsun ama anlamıyorum diyorsun bende onu anlamadım
Bu arada 25k hazir sistem onerir misiniz?Hocam parca parca toplamayi kastetmistim
bakayım ama öyle güzel birşeyler çıkmaya bilir attığım şekilde alırsanız 12k ya 6700xt veya 3070ti felan alabiliyorsunuzHocam parca parca toplamayi kastetmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 25k hazir sistem onerir misiniz?
yok rtx 4060 olsa yeter fps oyunlari oynuyorumbakayım ama öyle güzel birşeyler çıkmaya bilir attığım şekilde alırsanız 12k ya 6700xt veya 3070ti felan alabiliyorsunuz
yok rtx 4060 olsa yeter fps oyunlari oynuyorum
Rampage kasa iyi olur mu hocam
https://www.incehesap.com/blaze-thu...25779,1919546,1825785,1825788,1825794,1825797
![]()
Rival Elite V2 | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ddr5 olanlara öncelik ver 5060 olsun dersen ekran kartım 5060 lı sistemde iyidir ama 7500f li sistemler seni götürür baya