27 bin TL'ye sistem onerisi

Zaten daha iyisi mevcut hocam ekran kartı ağırlıklı oyunlarda bu pc diğerinden dha iyi fps verir. 12400f de kötü bir işlemci değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca am5'e laf ettiğim yok o sistem fiyatı pahalıydı sadece daha iyisi varken neden kötüsünü alsın.

Sorun şu kardeşim büyük harflerle yazıyorum iyi oku anla
ADAM FPS OYNUYOR EKRAN KARTI ÖNEMLİ DEĞİL GÖRÜNTÜ VERSİN YETER
Anladın mı şimdi biraz daha büyük yazayım mı 😀

Sorun şu kardeşim büyük harflerle yazıyorum iyi oku anla
ADAM FPS OYNUYOR EKRAN KARTI ÖNEMLİ DEĞİL GÖRÜNTÜ VERSİN YETER
Anladın mı şimdi biraz daha büyük yazayım mı 😀
Fps oyunu oynayacağını sonradan gördüm. Ayrıca boş muhabbet yapmak yerine, adama sistem önerin o zaman. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, sizde başka şeyler peşinde koşuyorsunuz. Komiksin hocam

Fps oyunu oynayacağını sonradan gördüm. Ayrıca boş muhabbet yapmak yerine, adama sistem önerin o zaman. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, sizde başka şeyler peşinde koşuyorsunuz. Komiksin hocam
Zaten aldığı sistemi ben önerdim adama akşam 5060 lı 2 tane drr5 ve 1 tane 7600 16gb 5600 lü sistem önerdim 😀

Hocam en uygun ve en fp şuan için bu gibi duruyor. Özelleştirmeden ssd'yi 1tb versiyonla değiştirin. İyzico ilk alışveriş+bayram fırsatı %25indirim+gençergaming %10 ile 29.189TL'den 27.189TL'ye gelmiş oluyor.
Odemeyi iyzicodan yapmistim ilk alisveris diye geciyor mu indirim falan olmadi ama

Zaten aldığı sistemi ben önerdim adama akşam 5060 lı 2 tane drr5 ve 1 tane 7600 16gb 5600 lü sistem önerdim 😀
Bizde daha iyisini daha ucuza alabileceğini söyledik yardımcı olduk bulduk hocam.

Odemeyi iyzicodan yapmistim ilk alisveris diye geciyor mu indirim falan olmadi ama
İade edince kampanyayı kullanmamış oluyorsunuz diye biliyorum hocam. Yine de riske atmayıp yeni bir hesaptan deneyin derim veya müşteri hizmetlerine bir sorun.

Bizde daha iyisini daha ucuza alabileceğini söyledik yardımcı olduk bulduk hocam.

İade edince kampanyayı kullanmamış oluyorsunuz diye biliyorum hocam. Yine de riske atmayıp yeni bir hesaptan deneyin derim veya müşteri hizmetlerine bir sorun.

Attığın listemde 2x8gb var attığımda 1x16
16gb günümüzde darboğaza sebep oluyor bunun için 1x16 daha mantıklı attığın parçalı sistemde bu 2x8gb bu adam bir daha Ram almak isterse 2x8gb daha bilse fps artışı elde edemiyor çünkü işlemci Quad desteklemiyor dual destekliyor 😀

Hocam ben size bu sistemi önermiştim işlemci 7500f anakart b650 ramlari 32gb kasayı vento soğutucuyu 40tl farkla excavator kule tipi yapın ileride sadece ekran kartı değişir yolunuza bakarsınız demiştim, 27k oluyor tam böyle 7600'ü mü beğenmediniz.

Attığın listemde 2x8gb var attığımda 1x16
16gb günümüzde darboğaza sebep oluyor bunun için 1x16 daha mantıklı attığın parçalı sistemde bu 2x8gb bu adam bir daha Ram almak isterse 2x8gb daha bilse fps artışı elde edemiyor çünkü işlemci Quad desteklemiyor dual destekliyor 😀
Hocam allah için cs2 veya valorant kaç gb ram kullanıyor açın bir bakın. Ayrıca zaten 2x8 dual channel yapıp fps artışı sağlayacağız adam 4060lı sistemde fps oyunu için 32gb ramı ne yapsın?

Hocam ben size bu sistemi önermiştim işlemci 7500f anakart b650 ramlari 32gb kasayı vento soğutucuyu 40tl farkla excavator kule tipi yapın ileride sadece ekran kartı değişir yolunuza bakarsınız demiştim, 27k oluyor tam böyle 7600'ü mü beğenmediniz.
Hocam rx 7600 sorunlu falan dendi arastirdim biraz icime sinmedi

Ama ne yazıkki bulamamışsın 😀

Hocam rx 7600 sorunlu falan dendi arastirdim biraz icime sinmedi

Yok sorunlu olan bir kısmı yok gayet güzel kart 7000 serisi kullanan birisi olarak söylüyorum herhangi bir sorunu sıkıntısı yoktur amd nin eski 500 serisinden kalma şeyler yüzünden yorum yapıyorlar böyle şuan 32gb 7600 lü sistem daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,516
Üyeler
187,692
Son üye
Ardacan60
Geri