Sarı Siteden Sistem Topluyorum Yardım!

Reaksiyon skoru
1
Sarı siteden rx6600xt bakıyordum böyle bir sistemle denk geldim. Detaylı parça testinden ziyade size genel olarak sistem hakkında bilgi almak istiyorum. Fiyat performans olarak nasıl bir sistem.
IMG_7372.webp

Ekler

• IMG_7372.webp
    IMG_7372.webp
    80.1 KB · Hit: 8
Hocam parçaları tek tek toplasanız bu fiyattan birkaç bin lira aşağıda toplar mısınız evet ama al hazır kullan mantığı varsa ortalama bir fiyatta sistem

bütçeyi arttır sana 20k ya 4060 sistem vere

Hocam parçaları tek tek toplasanız bu fiyattan birkaç bin lira aşağıda toplar mısınız evet ama al hazır kullan mantığı varsa ortalama bir fiyatta sistem
ekstra bir ekleme yapmam gerekecek bir parça var mı sence, tek tek toplamaya pek fırsatım olmuyor ondan dolayı hazır ve en fiyat performans sistem arayışındayım

ekstra bir ekleme yapmam gerekecek bir parça var mı sence, tek tek toplamaya pek fırsatım olmuyor ondan dolayı hazır ve en fiyat performans sistem arayışındayım
şöyle hocam şu an ki de iş görür ram 8x2 mi 16x1 mi eğer tek kanalsa ileride bir tane daha 16 alınıp dual channel yapıp performans artışı sağlanabilir yok 8x2 ise kullanırsınız baktınız yetersiz geliyor sat 16x2 al yaparsınız sonra bir kule fan iyi olur hocam bende de 5600 var ilk aldığımda stok fanla kullandım çok kolay 80 85 lere çıkıyor oyunda kule fandan sonra 65 70 en maksimumu çünkü o sıcaklıklarda güç kısabiliyor işlemci

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,302
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri