Yeni sisteme Retail Windows

rigel2901

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhabalar

Yeni bir sistem topladım, henüz montaj aşamasındayım.

Benim sorum yeni sisteme kuracağım Windows ile ilgili.
Önceki sistemim için Orjinal kutulu Retail bir Windows 10 işletim sistemim var. Şu an sistemimde Windows 11 olarak kullanıyorum.
Bu işletim sistemini kutudan çıkan flaş bellekle yeni sisteme direk kurabilir miyim yoksa yeni sisteme kurmadan kurmadan önce eski sistemde bir işlem yapmam gerekir mi? Bildiğim kadarıyla kutulu olan işletim sistemleri başka pc lere kurulabiliyor ve anakarta gömülü olmuyorlar. Bu konuda çok tecrübeli değilim, yardımlarınız çok önemli arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhabalar

Yeni bir sistem topladım, henüz montaj aşamasındayım.

Benim sorum yeni sisteme kuracağım Windows ile ilgili.
Önceki sistemim için Orjinal kutulu Retail bir Windows 10 işletim sistemim var. Şu an sistemimde Windows 11 olarak kullanıyorum.
Bu işletim sistemini kutudan çıkan flaş bellekle yeni sisteme direk kurabilir miyim yoksa yeni sisteme kurmadan kurmadan önce eski sistemde bir işlem yapmam gerekir mi? Bildiğim kadarıyla kutulu olan işletim sistemleri başka pc lere kurulabiliyor ve anakarta gömülü olmuyorlar. Bu konuda çok tecrübeli değilim, yardımlarınız çok önemli arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler.
kutu retail key aldıysanız ilk olarak suan kullandıgın pc den keyi kaldırman gerek.
hesaba bagladıysan suan bu pc yi de hesaptan sil.
bu pc ve yeni pc de aynı anda keyini kullanırsan keyin blacklist olabilir...

kutu retail key aldıysanız ilk olarak suan kullandıgın pc den keyi kaldırman gerek.
hesaba bagladıysan suan bu pc yi de hesaptan sil.
bu pc ve yeni pc de aynı anda keyini kullanırsan keyin blacklist olabilir...
Hocam şu an kullandığım pc'yi hesaptan nasıl silebilirim?

Microsoft hesap sayfasındanmı yapmam gerekiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri