MSI RTX 4060 sıcaklık değerleri normal mi?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,388
Normalde 60-65 derecelerde gezen sıcaklıklar şu son zamanlarda 70-75 arasında değişmeye başladı. Expedition 33 oynarken 75 maks, Doom The Dark Ages oynarken de 73'leri gördü. Değerler normal midir? Sistem 5 aylık.

Normalde 60-65 derecelerde gezen sıcaklıklar şu son zamanlarda 70-75 arasında değişmeye başladı. Expedition 33 oynarken 75 maks, Doom The Dark Ages oynarken de 73'leri gördü. Değerler normal midir? Sistem 5 aylık.
Bende Windforce var en son 68-69 gördüm daha 70 görmedim . Benim sistem de 6 aylık .

Normal. Aynı kart bende de var. Havalar bir tık ısındı malum.

Şu an tam 70 sabit alıyorum hocam. Bu gigabyte ve msı modellerinin soğutmaları harbi berbat.
Yani işte yine iyi ya bence parasına göre bu sıcaklıklar . Zaten 70 iyidir 70 in üstüne çıkarsa sıkıntı .

Yani işte yine iyi ya bence parasına göre bu sıcaklıklar . Zaten 70 iyidir 70 in üstüne çıkarsa sıkıntı .
70'i gören 75'i de görür hocam. Oyundan oyuna değişiyor benimki. Dediğim gibi dün Expedition 33 oynarken arada 75'i gördüğü oluyordu.

Normal hocam , Ventus kartlar biraz ısınır. Sıcaklarda geldi malum alışmak lazım bu derecelere :D Oyunların optimizasyonları da sıkıntılı olabiliyor o yüzden de ısınabilir , Witcher 2 oynarken kart 73 derece görmüştü , sistem uçak motoru gibi çalışıyordu :kekw:

Modeline gore bile 75 fazla geldi

Normal hocam , Ventus kartlar biraz ısınır. Sıcaklarda geldi malum alışmak lazım bu derecelere :D Oyunların optimizasyonları da sıkıntılı olabiliyor o yüzden de ısınabilir , Witcher 2 oynarken kart 73 derece görmüştü , sistem uçak motoru gibi çalışıyordu :kekw:
Sağolasın hocam bilgi için. Artık elimizdeki ile idare edecez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modeline gore bile 75 fazla geldi
Yok hocam normalmiş. Zaten elimdeki model en çok ısınan model.

Ekler

• 1000010639.webp
    1000010639.webp
    19.9 KB · Hit: 22
4060 modeli olduğuna eminmisin
Hocam bu değerler doğru değil. En azından Gigabyte modeli için doğru olmadığı kesin. Aynı modelden 2 arkadaşımda daha var ve benle aynı, yer yer daha az değerler alıyorlar.

Hocam bu değerler doğru değil. En azından Gigabyte modeli için doğru olmadığı kesin. Aynı modelden 2 arkadaşımda daha var ve benle aynı, yer yer daha az değerler alıyorlar.
Knk techpowerup tan aldım en güvenilir kaynak zaten windforce ve ventus sıkıntılın soğutmada gidip bakabilirsin

Geri