The Last of Us Part II oynarken bilgisayar yeniden başlatıyor.

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar. Epic Games üzerinden The Last of Us Part II satın aldım ama oyunu oynayamıyorum. Sürekli oyun birden siyah ekran olup ardından bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Bunu bugün 4-5 defa yaşadım. Diğer oyunlarda deniyorum bilgisayarda bir sıkıntı yok. Sadece The Last of Us Part II'de bu sorunu yaşıyorum. Sıcaklıklara da baktım; işlemci 60 derece, ekran kartı ise maksimum 80 dereceyi gördü. Sorun nerede olabilir yardımcı olur musunuz?
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600
Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit
Anakart: Asus Prime B550M-K
RAM: 8x2 (XPG Gammix D30) + 4x2 (XPG Gammix D10) 3000MHz CL16 (Toplam 24 GB)
Ekran Kartı: PNY XLR8 GeForce RTX 4070 12 GB
PSU: Sharkoon SHP650W V2

gölgelendiricileri yükleme kısmını geçebildin mi yoksa orda mı gidiyor

güç kaynağından diye düşünüyorum ama sahibi olmadığım için net bir şey de diyemem sadece tlou part 2 de mi oluyor

güç kaynağından diye düşünüyorum ama sahibi olmadığım için net bir şey de diyemem sadece tlou part 2 de mi oluyor
Sadece Tlou part 2 de oluyor. Dsr açtım oyunu 2k da oynuyorum şu an ve herhangi bir kapanma durumu yaşamadım. Sanırım darboğaz yapıyordu ama darboğaz sistemi kapatır mı bilemedim

Bende az önce yaşadım imzamdaki sistemi kullanıyorum. Neyden kaynaklı olabilir bilen var mı?

Merhabalar. Epic Games üzerinden The Last of Us Part II satın aldım ama oyunu oynayamıyorum. Sürekli oyun birden siyah ekran olup ardından bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Bunu bugün 4-5 defa yaşadım. Diğer oyunlarda deniyorum bilgisayarda bir sıkıntı yok. Sadece The Last of Us Part II'de bu sorunu yaşıyorum. Sıcaklıklara da baktım; işlemci 60 derece, ekran kartı ise maksimum 80 dereceyi gördü. Sorun nerede olabilir yardımcı olur musunuz?
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600
Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit
Anakart: Asus Prime B550M-K
RAM: 8x2 (XPG Gammix D30) + 4x2 (XPG Gammix D10) 3000MHz CL16 (Toplam 24 GB)
Ekran Kartı: PNY XLR8 GeForce RTX 4070 12 GB
PSU: Sharkoon SHP650W V2
knk m2' mi kullanıyorsun ssd olarak
ve eğer kullanıyorsan windows m2'de mi kurulu

Sadece Tlou part 2 de oluyor. Dsr açtım oyunu 2k da oynuyorum şu an ve herhangi bir kapanma durumu yaşamadım. Sanırım darboğaz yapıyordu ama darboğaz sistemi kapatır mı bilemedim
Ekran kartını çok zorlamak sisteme reset attırır, eskiden kullandığım bir masaüstünde aynı problem vardı. Ekran kartını yükseltince düzeldi.

Windowsu ccleaner, bleachbit, ve Başlat-çalıştır cleanmgr yaparak temizleyin.
Şahsen Dism++ öneririm.
Kurduktan sonra disk temizleme kısmında herşeyi tıklayıp seçin ve sağ altta temizle düğmesine basın.
Ccleaner ın da registy cleaner kısmını seviyorum.
Önce windowsu güncelleyin sonra temizlik yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,465
Üyeler
183,122
Son üye
nlc1
Geri