🔥İndirim 4 Adet T-shirt 500Tl

Antalya şarampol civarinda 100-150 liraya baskılı güzel tişörtler alıyorum benzer şehirlerde uygun fiyatlı olan yerlerde vardır gereksiz bence

Antalya şarampol civarinda 100-150 liraya baskılı güzel tişörtler alıyorum benzer şehirlerde uygun fiyatlı olan yerlerde vardır gereksiz bence
Hocam bazı illerde tekstil sektörü az gelişmiş Antalya da 30 TL ye aldığın bambu çorabı Sivas gibi illerde 60 TL ye bulamıyorsun

hocam selamlar bende o taraflarda oturuyorum aldığınız yerler neresı dükkan ismi vs varmı

Geçen aldım kalitesi güzel. Yıkayınca çekme yapmadı.
Normalde L giyerim kardeşim içinde M almıştım ama bana M oldu kardeşim giyemedi L yi iade ettim. Tek kötü yanı boyları uzun. Nedendir bilmem bu sene her marka uzun tişört yapıyor.

hocam selamlar bende o taraflarda oturuyorum aldığınız yerler neresı dükkan ismi vs varmı
knk genel olarak boydan boya gezince zaten fiyatlari üstünde yazıyordu haftasonu ve cuma gunleri gez ozamanlarda güzel indirimler oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bazı illerde tekstil sektörü az gelişmiş Antalya da 30 TL ye aldığın bambu çorabı Sivas gibi illerde 60 TL ye bulamıyorsun
valla kanka samsunluyum ben Antalya'da böyle ucuza ürünler bulunca şaşırmıştım genelde turistik yerler pahalı olur kafasindaydım

o tişörtlerin baskısı genelde kötü olur 2 3 yıkamaya çıkar
subatta aldığım tisort var sapasaglam kanka ters atıp yikarsan korunur zaten

Fiyatına göre iyi ürün kendi sitesinde 130tl filan

Kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Üyeler