BİLGİSAYARIM KENDI KENDINE EKRANI GİDİYO BİLGİSAYAR CALISIYO AMA EKRAN GELMIYO

Reaksiyon skoru
19
bırısı dırıverları sıl yukle dedı yaptım duzelmedı 5 5600 rx7600 550 walt psum var sorun ne bılmıyorum sorunu 2 dakıka once yasadım tekrardan oyuna gırdım 10 sanıye sonra ekran gıttı ve benı bıosa attı ekran kartını alalı 2 gun oldu yenı yanı ve max 67 dereceyı gordu yardım

Ben mi demiştim psu marka model neydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski mi yeni mi occt ile test yapar mısın 3d kısmından 20dk kadar sonrasında 12v çıkışı kaç gösteriyor bunu yazar mısın

bırısı dırıverları sıl yukle dedı yaptım duzelmedı 5 5600 rx7600 550 walt psum var sorun ne bılmıyorum sorunu 2 dakıka once yasadım tekrardan oyuna gırdım 10 sanıye sonra ekran gıttı ve benı bıosa attı ekran kartını alalı 2 gun oldu yenı yanı ve max 67 dereceyı gordu yardım
bendeddeaynı sorun vardı ramları sılgıyle ısl ucunu yada psu da sorun vardır bende ramdeymıs ya ram ya psu %90

Eski mi yeni mi occt ile test yapar mısın 3d kısmından 20dk kadar sonrasında 12v çıkışı kaç gösteriyor bunu yazar mısın
1748764361123.webp

reis boyle bısey yazıyo ben amd nın uygulamasını sıldıydım tekrar ddu ıle suruculerı kladırcaktım daha yapmadım onla alaaklı fln mı

1748764361123.webp

reis boyle bısey yazıyo ben amd nın uygulamasını sıldıydım tekrar ddu ıle suruculerı kladırcaktım daha yapmadım onla alaaklı fln mı
suruculerı kurup tekrar denıycem

Alıntıyı görüntüle

suruculerı kurup tekrar denıycem
Gpu yu görmüyor senin şuan yazılımları kurmadan mı kullanıyorsun knk dün tekrar kur demiştim

Gpu yu görmüyor senin şuan yazılımları kurmadan mı kullanıyorsun knk dün tekrar kur demiştim
Knk kurdum dün bugün dedim bı tekrar sil kur yapiyim sildim yeni iste kuruyom şimdi testi yapıyım atcam

bendeddeaynı sorun vardı ramları sılgıyle ısl ucunu yada psu da sorun vardır bende ramdeymıs ya ram ya psu %90
ramlerı sılcem tşk

Son düzenleme:
Ram de sorun olunca hiç ekran gelmesi gerekmezmi ya açıkken de gelirse mavi ekran

1748766579747.webp

bu sekılde reıs

1748766630902.webp

reis bıde fanlar hızlandı yavasladı kednı kendıne normal mı

O normal sağdaki 12v hep o değerlerde kaldıysa psu sağlam diyebiliriz

Test sırasında gitti mi hiç görüntü
reis 11 ın sonlarına dustu arasıra 11.8 fln en dusuk gordum herhalde

O normal sağdaki 12v hep o değerlerde kaldıysa psu sağlam diyebiliriz

Test sırasında gitti mi hiç görüntü
hıc goruntu gıtmedı reis

pekı psu da sorun yok dedıgıne gore suruculerde guncelk ondada sorun yok baska neden olabılır bu sorun

Kanka yapay zekaya sorunca driver dedi onu denedik birde oyunlarda ani güç çekimleri oluyor psu yetmeyebilir diyor valla başka pcde denemek lazım kartı sanki benim bilgim yok başka

Geri