Doğduğum gün yok olaydım

Gey ol kanka, dünya vız gelir tırız gider :D

Ulan olm ya ahahhahahhahaha. Dert yok tasa yok değil mi ahahhahahahahhaha.

Şaka bir yana, bu yeni neslin hepsi böyle ya. Şu beni sevmiyor, bu bana büyü yaptı, şunu yaptım acaba yanlış mı yaptım diye serzenişteler.

Kardeşim yaşın da genç. Aileni bırak, git askere, hayatına asker olarak devam et. Sizinkilerden de bağımsız yaşamış olursun mis gibi. Tek kurtuluşun bu.

Ulan olm ya ahahhahahhahaha. Dert yok tasa yok değil mi ahahhahahahahhaha.

Şaka bir yana, bu yeni neslin hepsi böyle ya. Şu beni sevmiyor, bu bana büyü yaptı, şunu yaptım acaba yanlış mı yaptım diye serzenişteler.

Kardeşim yaşın da genç. Aileni bırak, git askere, hayatına asker olarak devam et. Sizinkilerden de bağımsız yaşamış olursun mis gibi. Tek kurtuluşun bu.
hem Sugar Daddy'si olur, en azından seveninin olduğunu bilmek bile hayata tutunmasına yarar. :D

hem Sugar Daddy'si olur, en azından seveninin olduğunu bilmek bile hayata tutunmasına yarar. :D

O durumda seveni olmuyor ama. Şimdi ban yemek de istemiyorum. Olm neden seninle en ufak bir şey konuşmaya başlayınca olay buralara yöneliyor? ahahhahahahaha

O durumda seveni olmuyor ama. Şimdi ban yemek de istemiyorum. Olm neden seninle en ufak bir şey konuşmaya başlayınca olay buralara yöneliyor? ahahhahahahaha
Adamın hayatını kurtarıyoruz efendim, bu yönde atılan adımlarımızı takdir etmelisiniz.

Dünyayı dert etmemesi için pozisyon çözümlerimi önermeye hazırım. E yani hayatta olan pozisyon başka şeyde değil bunuda öyle anlamayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri