Win10Pro ' da key aktifleşmiyor.

Reaksiyon skoru
57
Win10 pro kurdum. Elimde key olmadığı için dijital key satın aldım. Tek kullanımlık olanlardan.

Kurulum sonrası keyi aktif etmek istiyorum ama hata veriyor. Hata kodu bu;

Screenshot_1.webp

Nasıl aktifleştirebilirim?

İnternetini kapatıp yapmayı dener misin?

Sorun giderme kısmına basıp oradan yapmayı denedin mi?

sorun gider
guncelleme ve saat ayar
cmd ile key gir

Sorun giderme kısmına basıp oradan yapmayı denedin mi?
Onunla denedim. Ama bir forumda okuduğum yazıya göre, Microsoft bu key satan sitelerdeki 10 pro keylerini 10 home a düşürmüş diyorlar. Etkinleştirmek için 10pro yerine 10home kurulması lazımmış. Doğru olabilir mi ?

Onunla denedim. Ama bir forumda okuduğum yazıya göre, Microsoft bu key satan sitelerdeki 10 pro keylerini 10 home a düşürmüş diyorlar. Etkinleştirmek için 10pro yerine 10home kurulması lazımmış. Doğru olabilir mi ?

Alınan kod düşülüyor muymuş? Neticede bunlar da kod satın alıp satıyor. Sanmıyorum ama o tarz bir şeyi ben de okumuştum. Sen Pro için deniyorsan Home dene bakalım. Bildiğim kadarıyla çok fark yok.

pro oem atıcam ozelden
gonderdim 2 adet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

Geri