YKS yaklaşıyor ne yapmalıyım?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
merhaba arkadaşlar bugün ile beraber yks'ye 20 gün yani neredeyse 3 hafta kaldı 12 sınıftım bu sene sene başı çok iyi çalışıyordum çok hırslıçalışıyordum sonra okul bizi birden sıkmaya başladı saat dörde kadar okul vardı O yüzden dershane ve kütüphaneye gitme zamanım kalmıyordu gitsem bile halsiz bir şekilde ders yapamıyordum O yüzden saldım hiçbir şekilde çalışmadım tyt'de şu an denemeye girsem 40 net yaparım eğer rahat bir şekilde yaparım sizce 20 günde neler yapılabilir akıl verir misiniz bu sene kazanma gibi bir şansım olduğunu düşünmüyorum seneye full evdeyim oturur adam gibi çalışırım sizce bu sene ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim daha önceden girmiş bu durumu yaşamış abilerim ablalarıma akıl verirse sevinirim

merhaba arkadaşlar bugün ile beraber yks'ye 20 gün yani neredeyse 3 hafta kaldı 12 sınıftım bu sene sene başı çok iyi çalışıyordum çok hırsız çalışıyordum sonra okul bizi birden sıkmaya başladı saat dörde kadar okul vardı O yüzden dershane ve kütüphaneye gitme zamanım kalmıyordu gitsem bile halsiz bir şekilde ders yapamıyordum O yüzden saldım hiçbir şekilde çalışmadım tyt'de şu an denemeye girsem 40 net yaparım eğer rahat bir şekilde yaparım sizce 20 günde neler yapılabilir akıl verir misiniz bu sene kazanma gibi bir şansım olduğunu düşünmüyorum seneye full evdeyim oturur adam gibi çalışırım sizce bu sene ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim daha önceden girmiş bu durumu yaşamış abilerim ablalarıma akıl verirse sevinirim
mesajları sesli komut ile yazdım yanlış varsa kusura bakmayın

20 gün daha elinden gelenin en iyisini yap zamanının %80ini aytye ver tyt de ise deneme çöz ve analiz yap

merhaba arkadaşlar bugün ile beraber yks'ye 20 gün yani neredeyse 3 hafta kaldı 12 sınıftım bu sene sene başı çok iyi çalışıyordum çok hırslıçalışıyordum sonra okul bizi birden sıkmaya başladı saat dörde kadar okul vardı O yüzden dershane ve kütüphaneye gitme zamanım kalmıyordu gitsem bile halsiz bir şekilde ders yapamıyordum O yüzden saldım hiçbir şekilde çalışmadım tyt'de şu an denemeye girsem 40 net yaparım eğer rahat bir şekilde yaparım sizce 20 günde neler yapılabilir akıl verir misiniz bu sene kazanma gibi bir şansım olduğunu düşünmüyorum seneye full evdeyim oturur adam gibi çalışırım sizce bu sene ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim daha önceden girmiş bu durumu yaşamış abilerim ablalarıma akıl verirse sevinirim
Zaten seneye hallederim gibi bir kafaya girip de şu 20 günlük süreç de çalışmamazlık yapma.Emin ol yaptığın plandaki gibi olmuyor her şey.Eğer bu sene yapacağın sıralamayı önemsiyorsan ful ayt kas(garanti çıkan kolay konulara bakabilirsin)değilse şimdiden programını ayarlayıp tyt-ayt çalışması da yapabilirsin ama zaman zaten az kalmış ayt çalışman daha doğru olur diye düşünüyorum.

kanka mezun kurtuluş değil kafanda mezunu güzelleme ona göre çalış yeterli mezuna kalmak zannedildiğinden çok daha sıkıcı yorucu ve bayan bi olay bilgin olsun iyi çalışmalar

Geri