Çözüldü✓ KASA FAN AKIŞ YÖNÜ YARDIM

Reaksiyon skoru
4
Beyler iyi günler herkese.
Yeni kasa topladım montajını kendim yaptım fanların hava akış yönü doğrumu yardım ederseniz sevinirim. Ekran kartının yanındaki 3 fanı ters mi çevirmem gerekiyor ona emin olamadım.

xxx.webp

Fanlar çalışırken anlaşılması zor. Fanları durdurup daha yakından çeker misiniz? Fanın yönünü görelim.

Ön tarafta ki 3 fan içeriye bakıyor bu yanlış intake fanlar dışarı doğru bakmalı dışarıda ki havayı alıp içeriye verip egzoz fan'dan tahliye etmeli

Ön tarafta ki 3 fan içeriye bakıyor bu yanlış intake fanlar dışarı doğru bakmalı dışarıda ki havayı alıp içeriye verip egzoz fan'dan tahliye etmeli
aynen bende onu fark ettim peki yukardaki fanları değiştirsem ön tarafa bakanlara dokunmasam

aynen bende onu fark ettim peki yukardaki fanları değiştirsem ön tarafa bakanlara dokunmasam
Olmaz diğer fanların yönü doğru hava akışını stabil yapmak istiyorsan öndeki fanları söküp ters takman gerekiyor.

Hocam öndeki fanlar doğru sanki, dışarıdan içeriye doğru hava üflemelesi gerek değil mi?

Altta hiç fan var mı? İçeriye soğuk hava çekmek lazım.

Hocam öndeki fanlar doğru sanki, dışarıdan içeriye doğru hava üflemelesi gerek değil mi?
Hocam önde ki 3 fan dışarıdan havayı içeriye bakarken nasıl alacak? İntake fanlar çoğu kasa da bknz (NZXT H6 Flow) dışarı doğru bakar dışarıdan havayı çeker içeriye doğru verir burada 3 fan da içeride çalışıyor dışarıdan hava almıyor.

1748867508397.webp

Hocam önde ki 3 fan dışarıdan havayı içeriye bakarken nasıl alacak? İntake fanlar çoğu kasa da bknz (NZXT H6 Flow) dışarı doğru bakar dışarıdan havayı çeker içeriye doğru verir burada 3 fan da içeride çalışıyor dışarıdan hava almıyor.
Haklısınız. O zaman içerdeki havayı dışarıya üflüyor şekilde olacak.

Öndeki fanlar reverse fan değil mi? Şu an içeriye hava çekiyor olması lazım.

Geri