- Reaksiyon skoru
- 2,438
Better Call Saul, The Last of Us.
Arcane bitirdim LOL bilmem karakterleri bilmem hiç alakam yok ama dizi çok iyidi müzikler efektler vs. Belki sizler kadar iyi anlamadım ama çok iyidi. Cup cake favorimzevkimiz bayagi benziyor onerebileceklerim
Severance
The Wire
Got
Arcane
Succession
Mindhunter
True Detective
Fargo
love, death & robots
Öncelikle dizi önerisi bekliyorum film çok izleyecek vaktim olmuyor ama film önerilerinide kaydediceğim. Zaman kaybettirmiycek kalitede güzel diziler bekliyorum. Durağan diziler beni biraz sıkıyor mesela X 24 adlı diziyi izlemişim bırakmışım tekrar deniyim dedim niye bilmiyorum izliyesim gelmiyor. Westworld başladım 3. sezondayım çok sarmıyor ara ara 1 bölüm bakıp çıkıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Listede Ahsoka ve Andor gördüm , hazır Andor 2. Sezon çıkmışken sen bi Star Wars yapımlarını baştan sona tavaf etKonuyu tekrar hortlatıyorum bu gönderinin üstüne Arcane, Mindhunter, Love Death Robots, Anne dizilerini bitirdim. Farklı diziler izlemek istiyorum aynı benzer konular sıkmaya başladı. Yarıda bırakılmış veya ilk sezonlar iyi olup sonraki sezonlar rezalet olan dizilerden sıkıldım. 1 2 sezon izliyorum sonraki sezonlar kendini izlettirmiyor.
Ne için sabır varmış anlamadım.İyi sabır varmış sende. Ben böyle bir şeye kalkışsam 3-4 gün uğraşırım galiba. Hem yaştan dolayı, hem de bizim zamanımızda böyle zımbırtılar yoktu.![]()
Star Wars işine girersek aylarca o serileri bitirmekle uğraşmam lazım sıralamasına bakmam lazım vsListede Ahsoka ve Andor gördüm , hazır Andor 2. Sezon çıkmışken sen bi Star Wars yapımlarını baştan sona tavaf etOnun dışında bu listeye Sopranos yakışır.
Ne için sabır varmış anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Star Wars işine girersek aylarca o serileri bitirmekle uğraşmam lazım sıralamasına bakmam lazım vsSopranos arkadaş söylemişti çok fazla durağan dizileri sevmiyorum demiştim onada o zaman sıkar seni izleyemezsin demişti. Andor 2. sezon izlemedim diye hatırlıyorum onu izliyim yeni dizi bulana kadar
Attack on titanÖncelikle dizi önerisi bekliyorum film çok izleyecek vaktim olmuyor ama film önerilerinide kaydediceğim. Zaman kaybettirmiycek kalitede güzel diziler bekliyorum. Durağan diziler beni biraz sıkıyor mesela X 24 adlı diziyi izlemişim bırakmışım tekrar deniyim dedim niye bilmiyorum izliyesim gelmiyor. Westworld başladım 3. sezondayım çok sarmıyor ara ara 1 bölüm bakıp çıkıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kullandığım bir dizi izleme sitesinde sadece favorilere ekle tuşuna tıklıyorum o kadarO listeyi yapmak sabır işi demek istedim.
Kullandığım bir dizi izleme sitesinde sadece favorilere ekle tuşuna tıklıyorum o kadar![]()
Attack on titan
Death note izle
Teşekkürü sonra edersin![]()
Forumda paylaşmak yasak mı bilmiyorum sonuçta para ödemeden izliyoruz. Bi uyarı gelirse yorumu kaldırırım. Dizibox sitenin ismi uzun yıllardır kullanıyorumAt bakayım siteyi. Ben de gece bakınayım, binlerce dizi eklerim artık.![]()
Shingeki no kyojin yani Attack on titan izledim. Ben normalde anime izlemem ama bu animeyi sürekli övüyorlardı izledim. Tekrar anime izler miyim bilmiyorum ama death note da sürekli görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumda paylaşmak yasak mı bilmiyorum sonuçta para ödemeden izliyoruz. Bi uyarı gelirse yorumu kaldırırım. Dizibox sitenin ismi uzun yıllardır kullanıyorum