Minecraft survival raylı sistem

IamMami

80+
Reaksiyon skoru
20
1.21.1 sürümünde modlu oynuyorum raylı sistem yaptım ama vagonlar calısmıyor beyler. 1 gün arayla köylü farmı sonra da oto fırın sistemi yaptım(ikisinde de raylı sistem var) köylü farmı çalışırken oto fırın çalışmıyor. foto atabilirim
2025-06-02_16.58.39.webp
2025-06-02_16.58.46.webp
2025-06-02_16.58.45.webp

fırınları huniylemi bağladın direk olarak sandıklı vagonun üstünemi yerleştirdin

fırınları yan yana koyuyosun, fırınların üstüne arkasına ve altına ürünleri alacagın chest'e baglıyosun huninin üstüne raylı sistemi yapıp sandıklı veya hunili vagon koyuyon.

adını hatırlamıyorum ama altınla yapılan ray kullanman gerekmiyor mu?

yaptığımı hayal meyal hatırlıyorum ya redstonun konumuyla alakalıydı yada ocağa bağlı hunilerin vagonla olan bağlantısıyla alakalıydı benimde ilk denememde olmuyordu kendim çözmeye çalışıyordum

adını hatırlamıyorum ama altınla yapılan ray kullanman gerekmiyor mu?
onu kullandım zaten videoyu bırakabilirm istiyosanız? Çalısıyosa taktik verin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptığımı hayal meyal hatırlıyorum ya redstonun konumuyla alakalıydı yada ocağa bağlı hunilerin vagonla olan bağlantısıyla alakalıydı benimde ilk denememde olmuyordu kendim çözmeye çalışıyordum
pek anlamadım ama videodakinden farklı bir şey yapmadım açıkçası.

buton dedigin dügmeyse eger yaptım ama
2025-06-02_19.34.10.webp
2025-06-02_19.34.09.webp

ittirsene hocam :D bloğa sıkıştığı için durmuş ittir çalışır
ben de onu düşündüm kral da geçen gün yaptıgım duvarın içinden geçiyor onu nasıl yapalım? cekim mi video dc ye atıyım ne diyon?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,611
Üyeler
186,913
Son üye
AjanSmith
Geri