İphone 16E vs Galaxy S25 vs Xiaomi 14

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
40000
Arkadaşlar
yaz tatilinde telefon alacağımda bütçem 40k. Bu üç telefon arasında kaldım 16e kamerası gayet iyi fakat gece çekimleri kötü diyorlar. Xiaominin leica lensleri dikkat çekici fakat yazılımı gerçekten kötü. Samsung gerçekten çoğu konuda başarılı. Fakat İOS deneyimlemek istiyorum şu anki telefonum zaten acayip kötü bir telefon kendisi Redmi 10C sizce iphone 16e alınır mı? 8. sınıfa geçeceğim lise sonuna kadar kullanmam gerek (HZ umrumda bile olmaz arkadaşlar.)

Son düzenleme:
iPhone 16:

• iOS işletim sistemi, daha stabil ve optimize.
  • Güncellemeler uzun süre veriliyor, güvenlik konusunda avantajlı.
  • Kamera kalitesi genelde çok iyi, özellikle video çekiminde.
  • Tasarım ve malzeme kalitesi genelde üst düzey.

Samsung S25 :

• Android işletim sistemi, daha esnek ve kişiselleştirilebilir.
  • Genellikle ekran teknolojisi (OLED, yüksek yenileme hızı) çok iyi.
  • Kamera donanımı çok güçlü, özellikle zoom ve ultra geniş açılarda öne çıkabilir.
  • Genelde daha fazla donanım seçeneği (örneğin daha yüksek RAM veya depolama).
  • Şarj ve pil kullanımında çeşitli avantajlar (daha hızlı şarj, bazen daha büyük batarya).

Özetle:

• iPhone 16 daha sorunsuz, uzun ömürlü ve ekosistemle uyumlu bir deneyim sunar.
  • Samsung S25 ise donanımda ve ekran kalitesinde daha fazla esneklik ve özellik arayanlar için iyi.

iPhone 16:

Samsung S25 :

• Kamera donanımı çok güçlü, özellikle zoom ve ultra geniş açılarda öne çıkabilir.
  • Şarj ve pil kullanımında çeşitli avantajlar (daha hızlı şarj, bazen daha büyük batarya).

Özetle:

• Samsung S25 ise donanımda ve ekran kalitesinde daha fazla esneklik ve özellik arayanlar için iyi.
Beni uzun süre götürse yeter ekran sürem 6 saat civarı zaten. Sade olması önemli öyle çok kurcalamama telefonu. 16e kamera konusunda memnun eder mi? (zoom önemli değil)

iPhone 16:

Samsung S25 :

Özetle:

1. 16e demiş arkadaş
2. kendiside gptye sorabilirdi kağıt üstündeki verileri

soruya gelecek olursak
s25 aralarında en mantıklısı. eğer eko sistem kuracaksan iş değişir

16e en kötüsü aralarında. kamerası cart curt rezalet zaten içindeki wifi çipide çöpplenin ilk modemi. denemeye değmez 2.elde kolay satamazsın muhtemelen se serisi gibi kalır

xioami 14te iyi cihaz ama uzun sene konusu tartışılır

1. 16e demiş arkadaş
2. kendiside gptye sorabilirdi kağıt üstündeki verileri

soruya gelecek olursak
s25 aralarında en mantıklısı. eğer eko sistem kuracaksan iş değişir

16e en kötüsü aralarında. kamerası cart curt rezalet zaten içindeki wifi çipide çöpplenin ilk modemi. denemeye değmez 2.elde kolay satamazsın muhtemelen se serisi gibi kalır

xioami 14te iyi cihaz ama uzun sene konusu tartışılır
O zaman 16e 'yi eliyorum knk zate ngece performansı kötü diyorlardı. S25 le mi 14 arasında hangisi alınır sence?

Her şeyi chatgpt ye sormak yeni moda galiba 🤣 Öncelikle android mi ios mu ona karar vermelisin sonrası kolay. 2 aydır 16e modelini kullanıyorum sorun olursa yazabilirsin.
Knk ios denemek istiyorum aslında ya. Gece performansı harbi kötü mü? (Hem kullanımı kolay bence)

Arkadaşlar
yaz tatilinde telefon alacağımda bütçem 40k. Bu üç telefon arasında kaldım 16e kamerası gayet iyi fakat gece çekimleri iyi diyorlar. Xiaominin leica lensleri dikkat çekici fakat yazılımı gerçekten kötü. Samsung gerçekten çoğu konuda başarılı. Fakat İOS deneyimlemek istiyorum şu anki telefonum zaten acayip kötü bir telefon kendisi Redmi 10C sizce iphone 16e alınır mı? 8. sınıfa geçeceğim lise sonuna kadar kullanmam gerek (HZ umrumda bile olmaz arkadaşlar.)
Hocam şu redmi kullanıp amiral gemisi xiaomi cihazların yazılımını kötülemeyi bırakın artık. Xiaomi nin yazılımı reklamları kapattığınız sürece (5dk nızı bile almaz) kötü bir yazılım değildir.

Hocam şu redmi kullanıp amiral gemisi xiaomi cihazların yazılımını kötülemeyi bırakın artık. Xiaomi nin yazılımı reklamları kapattığınız sürece (5dk nızı bile almaz) kötü bir yazılım değildir.
Knk pil ömrü fln hani.

s25 varken diğerleri seçenek değil s25 direkt çekilir

Knk pil ömrü fln hani.
Hocam birkaç sürümde sıkıntı olabiliyor ama o da çok nadir sorunlar. Daha geçen hafta bile birsürü kişi forumda Samsung un yeni yazılımında batarya ve ısınma sorunları yaşadı ama kimse Samsung un yazılımı kötü demedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar
yaz tatilinde telefon alacağımda bütçem 40k. Bu üç telefon arasında kaldım 16e kamerası gayet iyi fakat gece çekimleri iyi diyorlar. Xiaominin leica lensleri dikkat çekici fakat yazılımı gerçekten kötü. Samsung gerçekten çoğu konuda başarılı. Fakat İOS deneyimlemek istiyorum şu anki telefonum zaten acayip kötü bir telefon kendisi Redmi 10C sizce iphone 16e alınır mı? 8. sınıfa geçeceğim lise sonuna kadar kullanmam gerek (HZ umrumda bile olmaz arkadaşlar.)
Eğer yd cihaz bir seçenek ise 30k civarına server kayıtlı xiaomi 15 öneririm ama onunda dışında Samsung s25 iyi bir seçenek.

Geri