🔥İndirim 🔥🔥🔥YD ORİİJİNAL UCUZ FORMA (2024-25 Manchester City forma 1615 TL)🔥🔥🔥

kosanw

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
sitedeki ürünler orijinal cogu formada inidirm var sonraki sezona geçicez diye bence kaçmaz bu fiyata yarın bende alıcam trde bi forma suan bile 2 k nerdeyse malzeme kaltesi açısındanda manchester formasının daha kaliteli oldugunu düşünüyorum.

galatasaray kadın formasıda 1k tl
sitenin bilgilendirmesi:
Ödeme sırasında KDV bile eklemiyoruz; gördüğünüz fiyatlara zaten KDV dahil. - Tek ek ücret 150€'nun üzerindeki arabalarda geçerlidir; bu %12'lik bir vergidir ve işleri kolaylaştırmak için bu ücreti sizin adınıza gümrüğe ödüyoruz. - Yani, ödeme sırasında ödeyeceğiniz tutar kesindir. Sürpriz yok. - Eğer daha fazla ödeme yapmanız istenirse bize bildirin, biz de size geri ödeme yapalım.

ya gelmezse ne yapıcam bide liverpool varmı machester city asla almam
5euro :D elinde kalmıs tahminen tişört tabiide gene ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 euro için 8 euro kargo almasa iyidi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

marsilya forması 16 yaş s beden yada m giyenlere ollur diye paylaştım

Son düzenleme:
sitedeki ürünler orijinal cogu formada inidirm var sonraki sezona geçicez diye bence kaçmaz bu fiyata yarın bende alıcam trde bi forma suan bile 2 k nerdeyse malzeme kaltesi açısındanda manchester formasının daha kaliteli oldugunu düşünüyorum.

galatasaray kadın formasıda 1k tl
sitenin bilgilendirmesi:
Ödeme sırasında KDV bile eklemiyoruz; gördüğünüz fiyatlara zaten KDV dahil. - Tek ek ücret 150€'nun üzerindeki arabalarda geçerlidir; bu %12'lik bir vergidir ve işleri kolaylaştırmak için bu ücreti sizin adınıza gümrüğe ödüyoruz. - Yani, ödeme sırasında ödeyeceğiniz tutar kesindir. Sürpriz yok. - Eğer daha fazla ödeme yapmanız istenirse bize bildirin, biz de size geri ödeme yapalım.
adamlara mail attım uluslararası alımlarda gümrük vergisi uygulanabilir yazdılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri